ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΚΟΡΠΙΩΝ

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ EXTERMINATORS

Η καταπολέμηση των σκορπιών από τηνexterminators.gr  εταιρεία απολυμάνσεων απεντομώσεων & μυοκτονιών  στην Αθήνα, γίνεται με υπολειμματικούς ψεκασμούς με βιοκτόνα υγειονομικής σημασίας, εσωτερικά και εξωτερικά των σπιτιών. Με τα κατάλληλα σκευάσματα και ανάλογα πάντα με τον πληθυσμό των παρασίτων, εστιάζουμε στο πρόβλημα σας και σας το λύνουμε αποτελεσματικά και οικονομικά.

 

Η ΧΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ, ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:

Για την Exterminators η πρωταρχική ενέργεια που θα κάνει, για την καταπολέμηση των σκορπιών είναι:

  • Ένας τεχνικός της Exterminators εκτελεί εκτενή εσωτερική και εξωτερική επιθεώρηση του χώρου, για να επιβεβαιωθεί η έκταση και ο χώρος της προσβολής.
  • Μετά την αναγνώριση των παρασίτων εφαρμόζεται η μέθοδος καταπολέμησης στις επικίνδυνες περιοχές και σημεία, περιμετρικά, στο εσωτερικό των κτηριακών εγκαταστάσεων και επεμβαίνουμε στην περιοχή για να απομακρύνουμε τυχόν  κρυμμένα παράσιτα  και τα αυγά τους με ειδικά εντομοκτόνα.
  • Επιπλέον, ο τεχνικός μας θα τεκμηριώσει την επίσκεψη και  θα σας  συστήσει τα επόμενα βήματα για να εξασφαλίσουμε  την καλύτερη δυνατή συντήρηση για τον χώρο σας.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ EXTERMINATORS

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επίσκεψη εφόσον χρειαστεί, και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Οι σκορπιοί είναι δηλητηριώδεις και οι αδένες δηλητηρίων βρίσκονται στο τελευταίο τμήμα της ουράς τους. Προκαλούν επώδυνο τσίμπημα. Τα περισσότερα είδη δεν είναι επικίνδυνα, αλλά μερικές φορές και εάν το άτομο έχει ευαισθησία στα τσιμπήματα μπορεί ένα τσίμπημα  να προκαλέσει υπέρταση σε ήπιες περιπτώσεις, ή υπόταση και πνευμονικό οίδημα σε σοβαρά ατυχήματα. Συμπτώματα που έχουν αναφερθεί μετά το κέντρισμα του σκορπιού είναι η ναυτία, ο εμετός, η εφίδρωση, ο σιαλισμός, ο πριαπισμός, οι σπασμοί, το σοκ και το κώμα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Οι σκορπιοί είναι ζώα που σχηματίζουν την ομώνυμη τάξη αρθροπόδων (Scorpiones) και ανήκουν στην ομοταξία των αραχνίδιων. Έχουν μέγεθος από 3 μέχρι 19 εκατοστά του μέτρου. Κατοικούν σε ξερές και πετρώδεις περιοχές και  ξεχωρίζουν εύκολα από τις δαγκάνες του και την μακριά ουρά με τα μεταμερίδια και το κεντρί. Προσδιορίζονται εύκολα από τις δύο δαγκάνες στο κεφάλι τους και τα τέσσερα ζευγάρια των ποδιών που ακολουθούνται από την μακριά ουρά τους, η οποία αποτελείται από έξι τμήματα.

ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
Οι σκορπιοί βρίσκονται συχνά κάτω από τις πέτρες, σε συστάδες βράχων, σε σωρούς ξύλων και κάτω από τον φλοιό των δέντρων. Επίσης βρίσκονται συχνά σε σοφίτες ή στους τοίχους ή στα πέτρινα θεμέλια . Μπορούν να εισβάλουν στα κτίρια σε αναζήτηση υγρασίας και τους βλέπουμε στο μπάνιο, τα ντουλάπια, τα ρούχα, τα παπούτσια ή τα κρεβάτια. Επίσης εύκολα μπορούμε να τους βάλουμε στο σπίτι με τα ξύλα για την θερμάστρα ή το τζάκι.  Ζούνε μόνοι τους και δεν αλλάζουν τον τόπο που μένουν μέχρι να πεθάνουν. Την ημέρα κρύβονται κάτω από πέτρες, στις σχισμές των βράχων ακόμα και μέσα στα σπίτια, στις σκοτεινές γωνιές ή κάτω από έπιπλα. Τη νύχτα βγαίνουν από την κρύπτη τους για την ανεύρεση τροφής. Οι σκορπιοί τρώνε έντομα, αράχνες και άλλα μικρά ζωύφια. Δεν απομακρύνονται από την κρύπτη τους εκτός από την εποχή που πολλαπλασιάζονται, οπότε πρέπει να βρούν το ταίρι τους.

ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ
Κατά μέσον όρο οι σκορπιοί ζουν τρία με πέντε χρόνια, αλλά μερικά είδη ζουν μέχρι 10-15 χρόνια.

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ
Οι σκορπιοί έχουν μακρά περίοδο κύησης (από 2 ως 18 Μήνες). Κάθε θηλυκό γεννά 25-35 μικρά, που ανεβαίνουν στην πλάτη της μητέρας τους. Παραμένουν εκεί για μια ή δυο εβδομάδες μετά την γέννηση. Από τη στιγμή που κατεβαίνουν είναι ανεξάρτητα και ωριμάζουν σε δύο με έξι χρόνια.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΔΗ ΣΚΟΡΠΙΩΝ:

 

Iurus Dufoureius

(O μάυρος σκορπιός)

Ο μεγαλύτερος σε μέγεθος στην Ευρώπη, φτάνει τα 11εκ, σε μήκος και το χρώμα του είναι από σκούρο καστανό μέχρι μαύρο. Έχει πολύ χοντρές δαγκάνες και λεπτό μετάσωμα. Αγαπά τα υγρά μέρη και περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε στοές στο έδαφος ή σε τρύπες που, είτε σκάβει ο ίδιος, είτε έχουν φτιάξει άλλα ζώα. Είναι ενδημικός στη νότιο Ελλάδα και τα Νησιά μας.

 

Euscorpius Candiota

(Ο μικρός σκορπιός της Κρήτης)

Ο πιο μικρός σε μέγεθος, φτάνει τα 4εκ. σε μήκος. Έχει χρώμα καστανό. Αγαπά τα υγρά μέρη και ζει σε πετρώδεις περιοχές και σε ξερολιθίες, από τα παραλία μέχρι και 2,100 μέτρα υψόμετρο. Έναι δυνατόν να βρεθεί σε κατοικημένες περιοχές, ακόμα και μέσα στις πόλεις, όπου βρίσκει καταφύγιο, κατά τους χειμερινούς μήνες. Σε Κρήτη και λοιπή Ελλάδα.

Mesobuthus Gibbosus

(Ο κίτρινος σκορπιός)

Ο ”κίτρινος σκορπιός” με καστανωπά στίγματα και λεπτές δαγκάνες, θεωρείται ως ο πιο δηλητηριώδης από τους σκορπιούς της χώρας, χωρίς όμως να επιφέρει το θάνατο σε φυσιολογικές συνθήκες. Μέγεθος 6-8,5εκ. Είναι ο πιο κοινός σκορπιός που συναντάμε στην Ελλάδα, καλύπτει όμως σε εξάπλωση το μεγαλύτερο μέρος περιοχών της βορειοανατολικής Μεσογείου

 

AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ EXTERMINATORS 

Με εκπαιδευμένους τεχνικούς και περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας σε υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου, θα διασφαλίσουμε ότι είστε προστατευμένοι από τα παράσιτα. Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε  το σπίτι σας από τα παράσιτα. Θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να τα κρατήσουμε έξω, έτσι ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι σας έχουμε καλύψει.

Οι τεχνικοί της Exterminators γνωρίζουν και κατανοούν τις συνήθειες του κάθε είδους των παρασίτων και διαθέτουν μια σειρά από πανίσχυρα εντομοκτόνα για να αντιμετωπίσουν τα παράσιτα αποτελεσματικά και να διασφαλίσουν ότι το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί πλήρως με τους καλύτερους και ασφαλέστερους τρόπους.

Επιλέξτε την εταιρία μας και απαιτείστε κάτι περισσότερο από έναν απλό εξολοθρευτή. Έναν εμπειρογνώμονα!

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ 24/7. ΚΑΛΕΣΕ ΤΩΡΑ!!

EXTERMINATORS  210 60 10 745