Απεντόμωση

Απεντόμωση

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ

 

100% ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ

Απαλλαγείτε από την παρουσία των παρασίτων με μια από τις υπηρεσίες απεντόμωσης της Exterminators

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επίσκεψη εφόσον χρειαστεί, και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.

Οι τεχνικοί της Exterminators γνωρίζουν και κατανοούν τις συνήθειες του κάθε είδους των παρασίτων και διαθέτουν μια σειρά από πανίσχυρα εντομοκτόνα για να αντιμετωπίσουν τα παράσιτα αποτελεσματικά και να διασφαλίσουν ότι το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί πλήρως με τους καλύτερους και ασφαλέστερους τρόπους.

Η ΧΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ, ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:

Για την Exterminators η πρωταρχική ενέργεια που θα κάνει, για την καταπολέμηση παρασίτων είναι:

 

 • Ένας τεχνικός της Exterminators εκτελεί εκτενή εσωτερική και εξωτερική επιθεώρηση του χώρου,για να επιβεβαιωθεί η έκταση και ο χώρος της προσβολής. Με την χρήση ειδικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας,όπως τηλεσκοπικές κάμερες, ανιχνευτές κίνησης, φακούς υπεριωδών ακτίνων, κάμερες θερμικής απεικόνισης, θερμόμετρα IR, μετρητές υγρασίας και άλλα συστήματα ανίχνευσης, μας βοηθά στην διαπίστωση της παρουσίας τους για την άμεση λήψη μέτρων.
 • Μετά την αναγνώριση των παρασίτων εφαρμόζεται η μέθοδος καταπολέμησης στις επικίνδυνες περιοχές και σημεία, περιμετρικά, στο εσωτερικό των κτηριακών εγκαταστάσεων και επεμβαίνουμε στην περιοχή για να απομακρύνουμε τυχόν  κρυμμένα παράσιτα  και τα αυγά τους με ειδικά εντομοκτόνα.
 • Επιπλέον, ο τεχνικός μας θα τεκμηριώσει την επίσκεψη και  θα σας  συστήσει τα επόμενα βήματα για να εξασφαλίσουμε  την καλύτερη δυνατή συντήρηση για τον χώρο σας.

Αυτός είναι ο τρόπος της Exterminators

 

ΓΙΑΤΙ EXTERMINATORS:

 •  Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα και Κύπρο
 • ·Πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας
 • Κορυφαία τεχνολογία
 • Εξειδικευμένοι επιστήμονες υπηρεσιών
 • H ισχυρότερη εγγύηση τερμιτών επ ‘αορίστου χρόνου
 • ·Οικονομικές προτάσεις
 • 24/7 εξυπηρέτηση
 • Εγγυημένες υπηρεσίες
 • 100% Ασφαλής εξολόθρευση
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΜΕ ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ

Εντοπίστε την προσβολή από τα παράσιτα με ακρίβεια χωρίς ανώφελες βλάβες! 

Ανακαλύψτε τι κρύβεται πίσω από τους τοίχους σας και άλλες επιφάνειες, οι οποίες δεν θα μπορούσαν να γίνουν ορατές με γυμνό μάτι, φτάνοντας στην ρίζα του προβλήματος!

Αναγνωρίζουμε τυχόν σημάδια ενεργών επιβλαβών οργανισμών, την έντονη δραστηριότητά τους, πιθανά σημεία εισόδου τους αλλά και πηγές υγρασίας που μπορεί να τα προσελκύσουν στην ιδιοκτησία σας. Η εύρεση κρυφών εστιών  και η αφανής  δραστηριότητα των παρασίτων  μπορεί να είναι δύσκολη. Αλλά επιθεωρώντας  τους χώρους με τη θερμική κάμερα είναι εύκολο πλέον να εντοπίσουμε αυτές τις εστίες και να χρησιμοποιήσουμε το αποτελεσματικότερο πρόγραμμα εξάλειψής τους. Η τεχνολογία θερμικής απεικόνισης μας επιτρέπει να παρέχουμε ακριβείς αναφορές σε κάθε περιοχή της ιδιοκτησίας. Μάθετε περισσότερα>>

 

 

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Απεντόμωση – Αναλυτικά οι μέθοδοι εξολόθρευσης εντόμων της Exterminators.gr

Με τον όρο απεντόμωση εννοούμε την καταπολέμηση-αντιμετώπιση εντόμων εχθρών καθώς και των προβλημάτων και των κινδύνων που ελλοχεύουν από την παρουσία τους σε έναν χώρο. Συχνά χρησιμοποιείται καταχρηστικά ο όρος “απολύμανση”, συγχέοντάς τον λανθασμένα με τον όρο “απεντόμωση”, για μία εφαρμογή αντιμετώπισης εντόμων. Η απολύμανση εφαρμόζεται μόνο για την αδρανοποίηση και καταστροφή παθογόνων μικροβίων και όχι για την καταπολέμηση εντόμων.

Η απεντόμωση στις μέρες μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε επιχείρηση και σε κάθε σπίτι αφού όλα τα έντομα μεταφέρουν ιούς, μύκητες και βακτήρια τα οποία είναι υπέυθυνα για πολλές μολυσματικές ασθένειες. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η απεντόμωση δεν είναι πάντα ο ίδιος αλλά ποικίλλει και εξαρτάται κάθε φορά από το έντομο το οποίο θέλουμε να καταπολεμήσουμε αλλα και από τον χώρο στον οποίο θέλουμε να κάνουμε την εφαρμογή. Έτσι ενστερνιζόμενοι πάντα τις δύο αυτές παραμέτρους εφαρμόζουμε ανάλογα:

 

Ψεκασμό με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης 

Με τον ψεκασμό γίνεται διοχέτευση του εντομοκτόνου διαλύματος στις επιφάνειες (υγειονομικής ή μη σημασίας) όπου τα έντομα περπατούν, επικάθονται ή έχουν την φωλιά τους στους χώρους των εγκαταστάσεων σας. Με την χρήση των εντομοκτόνων υγειονομικής σημασίας που η εταιρεία μας χρησιμοποιεί επιτυγχάνεται τόσο το βέλτιστο αποτέλεσμα στην καταπολέμηση των παρασίτων όσο και η ασφάλεια των ανθρώπων. Τα χρησιμοποιούμενα υγειονομικής σημασίας εντομοκτόνα είναι προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, ασφαλή για τον άνθρωπο, φιλικά στο περιβάλλον ενώ παράλληλα έχουν τοξικότητα για τα ψυχρόαιμα και είναι αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των εντόμων.

 

Ψεκασμό με μηχάνημα υψηλής πίεσης 

Με αυτό τον ψεκασμό γίνεται διοχέτευση του εντομοκτόνου διαλύματος στις επιφάνειες όπου τα έντομα περπατούν, επικάθονται ή έχουν την φωλιά τους. Κυρίως αφορά βιομηχανικούς και υπαίθριους χώρους όπου η ψεκαζόμενη επιφάνεια είναι μεγάλης έκτασης αλλά και οι ιδιαιτερότητες των χώρων ποικίλες. Ανάλογα τώρα με τον χώρο, αλλά και το είδος του εντόμου που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε χρησιμοποιούμε επιλεκτικά εντομοκτόνα που δεν βλάπτουν τα ωφέλιμα έντομα της πανίδας, αλλά μόνον το έντομο στόχο.

 

Με ειδικό τζελ για κατσαρίδες 

Με αυτή την μέθοδο γίνεται τοποθέτηση δολώματος για τις κατσαρίδες ακριβώς στα σημεία που έχουν τις φωλιές τους και συχνάζουν. Είναι σκεύασμα εντελώς άοσμο και μη τοξικό και η εφαρμογή του δεν προϋποθέτει εκκένωση των χώρων ή κάποια άλλη προετοιμασία. Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει και την ώρα που ο χώρος βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.Η δραστική ουσία του σκευάσματος μεταφέρεται σταδιακά σε όλο τον πληθυσμό των εντόμων επειδή οι κατσαρίδες είναι έντομα κανιβαλλιστικά (οι ζωντανές τρώνε τις νεκρές) και κοπροφάγα και με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μία αλυσίδα θανάτου και γίνεται η εξόντωση όλων των υπαρχόντων κατσαρίδων αλλά και αυτών που μπορεί να προέλθουν από αυγά των κατσαρίδων που πιθανόν να υπάρχουν στον χώρο.

 

Με ειδικό τζελ για μυρμήγκια 

Είναι μία εξειδικευμένη εφαρμογή καταπολέμησης μυρμηγκιών κατά την οποία με τη χρήση τροφοελκυστικών εντομοκτόνων  (δόλωμα) σε μορφή γέλης αντιμετωπίζεται ριζικά το πρόβλημα. Σε περιπτώσεις μικρής ή και μεγαλύτερης προβολής σε εσωτερικούς χώρους καταφέρνουμε τον γρήγορο έλεγχο των εντόμων, εκμεταλλευόμενοι την Τροφάλλαξη που συνεργεί στην ταχεία μεταφορά της δραστικής ουσίας σε όλο τον πληθυσμό.

 

Νεφελοψεκασμός (Fogging) 

Σε περιπτώσεις (κυρίως βιομηχανικούς ή αποθηκευτικούς χώρους) που δεν είναι εφικτός ψεκασμός, (λόγω των υλικών, του συστήματος αποθήκευσης κ.α) η καταπολέμηση των εντόμων γίνεται με τον νεφελοψεκασμό. Με αυτή τη μέθοδο και με ένα ειδικό μηχάνημα (εκνεφωτής) το εντομοκτόνο διοχετεύεται σε μορφή καπνού και καταλαμβάνει όλο τον όγκο του χώρου που θέλουμε να απεντομώσουμε. Ο καπνός μπορεί και διεισδύσει σε απρόσιτα σημεία και επικάθεται σε όλες τις επιφάνειες που μπορεί να υπάρχουν ανεπιθύμητα έντομα. 

 

Καπνογόνο 

Σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατός ο ψεκασμός ή η προσβολή είναι εκτεταμένη η καταπολέμηση των εντόμων γίνεται με χρήση καπνογόνων (fumigants). Tο καπνογόνο είναι ένα ετοιμόχρηστο σκεύασμα μιας χρήσης, και χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση βαδιστικών και ιπτάμενων εντόμων.Το εντομοκτόνο καπνοποιείται και με τη μορφή καπνού διαχέεται και επικάθεται σε όλους τους χώρους. Εισέρχεται ακόμα και σε όλα τα απρόσιτα σημεία όπου είναι δύσκολο να ψεκαστούν όπως πρίζες, σχισμές κουφωμάτων, κλπ., επιτυγχάνοντας μια πιο ολοκληρομένη απεντόμωση, επιφέροντας τον θάνατο των εντόμων. Μέθοδος ιδιαίτερα αποτελεσματική για δύσκολους εχθρούς όπως ψύλλους, κοριούς, ακάρεα, ξυλοφάγα έντομα και έντομα αποθηκών που βρήσκονται μέσα σε κατοικημένους χώρους.

                                                                                                                                                                          

Υποκαπνισμός (Fumigation)

Το Fumigation πρόκειται για μια εφαρμογή ασφυκτικών αερίων όπου αντιμετωπίζονται όλα τα έντομα και σε όλα τα στάδια του βιολογικού τους κύκλου (αυγό, προνύμφη, pupa, τέλειο έντομο). Ουσιαστικά είναι μια χημική ουσία, που στην κατάλληλη θερμοκρασία, υγρασία και πίεση παράγει ένα τοξικό αέριο σε τέτοια συγκέντρωση που θανατώνει διάφορα είδη εντόμων. Ο υποκαπνισμός πραγματοποιείται αφού πρώτα έχει γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος του χώρου.

 

Θερμική Επεξεργασία

Η μέθοδος της θερμικής απεντόμωσης είναι μία υποσχόμενη, επαναστατική, πρωτοποριακή μέθοδος η οποία εφαρμόζεται σε χώρους με δυσεπίλυτα προβλήματα. Αποτελεί μια εναλλακτική , ασφαλή (μη τοξική) και αποτελεσματική μέθοδο αντικατάστασης του υποκαπνισμού και άλλων χημικών μεθόδων.Η θερμική απεντόμωση λειτουργεί   με ηλεκτρική ενέργεια και αυξάνει τη θερμοκρασία του χώρου σε επίπεδα τέτοια που σκοτώνονται όχι μόνο τα τέλεια έντομα, αλλά και τα αυγά αυτών (σαράκι, τερμίτες, κοριοί κ.τ.λ). Όλα τα στάδια των εντόμων πεθαίνουν όταν εκτεθούν στους 50˚ C  για τους εξής λόγους: Λιώνουν οι κυτταρικές τους μεμβράνες, μετουσιώνονται οι πρωτεΐνες τους, καταστρέφονται ορισμένα ένζυμα και αλλάζει η ισορροπία άλατος στο σώμα τους.

 

T.T.R (Trap-Treat-Release) και Τερμίτες

Με τη μέθοδο T.T.R ή μέθοδο της Τροφάλλαξης επεμβαίνουμε με ασφάλεια στη ζωή των τερμιτών με μία δραστική ουσία που δεν ανιχνεύεται από τα έντομα και μεταφέρεται από τα ίδια σε ολόκληρο τον πληθυσμό τους.

” Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ”

 

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΑΣ!

Με εκπαιδευμένους τεχνικούς και περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας σε υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου, θα διασφαλίσουμε ότι είστε προστατευμένοι από τα παράσιτα. Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε  το σπίτι ή την επιχείρησή σας από τα παράσιτα. Θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να τα κρατήσουμε έξω, έτσι ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι σας έχουμε καλύψει.

 

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επίσκεψη εφόσον χρειαστεί, και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.