Θερμική Aπεικόνιση

ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝIΣΗ
THERMAL IMAGE BUILDING AND PEST INSPECTIONS

 ”’ Ανακαλύψτε τι κρύβεται πίσω από τους τοίχους σας και άλλες επιφάνειες οι οποίες δεν θα μπορούσαν να γίνουν ορατές με γυμνό μάτι”.

Η Exterminators χρησιμοποιεί μια ανώτερη προσέγγιση και τις τελευταίες τεχνολογίες, για την αποτελεσματική ανίχνευση επιβλαβών οργανισμών καθώς και για τις ακριβείς τοποθεσίες μιας ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων, με την χρήση της θερμικής κάμερας (Flir systems).  Η θερμική απεικόνιση χρησιμοποιείται για όλες τις επιθεωρήσεις μας, εντοπίζοντας κρυφές εστίες επιβλαβών οργανισμών, διαρροές νερού, αύξηση της υγρασίας, κενά μόνωσης και πολλά άλλα, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις αμέσως.  Αυτό το εξειδικευμένο εργαλείο μας βοηθά να δούμε τα  προβλήματα που το γυμνό μάτι δεν βλέπει . Στόχος μας είναι να διατηρούμε το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας προστατευμένο αποτρέποντας έτσι τυχόν μελλοντικές ζημιές στην ιδιοκτησία σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EXTERMINATORS

 

Η Exterminators είναι από τις  πρώτες εταιρίες σε Ελλάδα και Κύπρο που εφαρμόζει υπηρεσίες επιθεώρησης χρησιμοποιώντας την τεχνολογία θερμικής απεικόνισης

Οι πιστοποιημένοι επιθεωρητές μας διεξάγουν ενδελεχείς επιθεωρήσεις των επιβλαβών οργανισμών σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Είτε χρειάζεστε μια επιθεώρηση κτιρίου,  οικίας , είτε επιχείρησης και πρέπει να ελέγξετε για προσβολή από τα παράσιτα, καθώς και για τις ακριβείς τοποθεσίες μιας ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων, είμαστε οι κατάλληλοι για εσάς. Οι εκθέσεις ελέγχου είναι συνοπτικές και εύκολο να ακολουθηθούν με φωτογραφικές αποδείξεις και χρήσιμες συμβουλές. Οι επιθεωρήσεις μας διεξάγονται από πλήρως διαπιστευμένους, έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι είναι άρτια εκπαιδευμένοι στη διενέργεια οπτικών επιθεωρήσεων, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO.

 

“ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΣΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ“

 

Επιθεωρήσεις παρασίτων

(Thermal image pest control inspections)

Αναγνωρίζουμε τυχόν σημάδια ενεργών επιβλαβών οργανισμών, την έντονη δραστηριότητά τους, πιθανά σημεία εισόδου τους αλλά και πηγές υγρασίας που μπορεί να τα προσελκύσουν στην ιδιοκτησία σας. Η εύρεση κρυφών εστιών  και η αφανής  δραστηριότητα των παρασίτων  μπορεί να είναι δύσκολη. Αλλά επιθεωρώντας  τους χώρους με τη θερμική κάμερα είναι εύκολο πλέον να εντοπίσουμε αυτές τις εστίες και να χρησιμοποιήσουμε το αποτελεσματικότερο πρόγραμμα εξάλειψής τους. Η τεχνολογία θερμικής απεικόνισης μας επιτρέπει να παρέχουμε ακριβείς αναφορές σε κάθε περιοχή της ιδιοκτησίας. Μάθετε Περισσότερα»

 

Επιθεωρήσεις τερμιτών

(Thermal image termites inspections)

Η θερμική απεικόνιση παρέχει τη μοναδική μέθοδο για να εντοπίσει με ακρίβεια την προσβολή από τερμίτες χωρίς καταστροφικά μέτρα. Η πραγματική πηγή της μολύνσης μπορεί να απέχει πολλά μέτρα από το σημείο ανίχνευσης. Μάθετε Περισσότερα»

 

Οικοδομικές επιθεωρήσεις

(Thermal image building inspections)

Οι οικοδομικές επιθεωρήσεις περιλαμβάνουν πλήρη οπτική εκτίμηση που περιγράφει την κατάσταση της ιδιοκτησίας και προσδιορίζει τυχόν προϋπάρχουσες ατέλειες. Καλύπτει ως επί το πλείστον τη δομή του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένων των υδραυλικών εγκαταστάσεων των ηλεκτρικών καλωδιώσεων και πολλά άλλα για να εντοπιστούν τυχόν προβλιματικές περιοχές.  Μάθετε Περισσότερα»

 

Επιθεωρήσεις πριν από την αγορά

(Thermal image pre – Purchase building inspections)

Πριν από τη δέσμευση αγοράς, είναι επιτακτική μια επιθεώρηση. Ο σκοπός της επιθεώρησης του κτιρίου πριν από την αγορά είναι να σας ενημερώσει για τυχόν σημαντική ζημιά στο κτίριο και πρέπει να πραγματοποιηθεί από έναν επαγγελματία, έναν εγκεκριμένο επιθεωρητή. Εάν υπάρχουν προβλήματα, η αναφορά θα σας δώσει τη δύναμη να διαπραγματευτείτε μια νέα τιμή με τον πωλητή ή να καταλήξετε σε συμφωνία σχετικά με τα έξοδα επισκευής.Μάθετε Περισσότερα»

 

Επιθεωρήσεις πριν από την πώληση

(Thermal image pre – sale building inspections)

Οι επιθεωρήσεις στο σπίτι δεν είναι μόνο για αγοραστές. Η ανακάλυψη προβλημάτων από έναν μελλοντικό αγοραστή στην τελευταία στιγμή μπορεί να οδηγήσει σε χρονικές καθυστερήσεις, να προσθέσει έξοδα και μπορεί ακόμη και να εκτροχιάσει μια συμφωνία εντελώς. Μάθετε Περισσότερα»

 

Επιθεωρήσεις κατοικιών και επαγγελματικών κτηρίων

(Thermal image residential and commercial building inspections)

Μπορούμε να καταγράψουμε τα σημεία του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας όπου υπάρχουν απώλειες ενέργειας, να εντοπίσουμε υγρασίες που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, να σας υποδείξουμε σημεία όπου έχει γίνει κακή μόνωση ή υπάρχουν διαρροές και πολλά άλλα. Μάθετε Περισσότερα»

 

Επιθεώρηση κτηρίου και  έλεγχος παρασίτων

(Thermal image building and pest inspections)

Η αγορά ή πώληση ενός σπιτιού είναι μια μεγάλη οικονομική απόφαση. Ένας οικοδομικός έλεγχος και ένας έλεγχος παρασίτων είναι απαραίτητος κατά την αγορά ή την πώληση ενός νέου ακινήτου. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι έχετε πλήρη κατανόηση της δομικής ακεραιότητας του κτιρίου. Μια επιθεώρηση κτηρίου και ένας έλεγχος παρασίτων καλύπτει τα πάντα όσον αφορά τη δομή του κτιρίου και οποιαδήποτε δραστηριότητα επιβλαβών οργανισμών. Μάθετε Περισσότερα»

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

Η θερμική ή υπέρυθρη ακτινοβολία  είναι το φως που δεν είναι ορατό από το ανθρώπινο μάτι!

Η θερμική απεικόνιση ανιχνεύει τις εκπομπές  θερμότητας από τα παράσιτα  σε κρυμμένες τοποθεσίες, όπως κοιλότητες τοίχων, κενά οροφής και αποθηκευμένα προϊόντα καθώς και  τις ακριβείς τοποθεσίες μιας ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων, μίας ιδιοκτησίας όπως διαρροές νερού, αύξηση της υγρασίας, κενά μόνωσης και πολλά άλλα.  Όλα τα αντικείμενα έχουν μια υπάρχον θερμότητα, τα οποία προκαλούνται από μια σειρά περιβαλλοντικών παραγόντων όπως η υγρασία, η θερμοκρασία περιβάλλοντος και το ηλιακό φως.

Οι κάμερες που χρησιμοποιούν τεχνολογία υπέρυθρης ακτινοβολίας σαρώνουν τις εγκαταστάσεις και τους χώρους και οι περιοχές που είναι θερμότερες από το περιβάλλον, αναγνωρίζονται από το διαφορετικό  χρώμα στην οθόνη. Η θερμική ή η υπέρυθρη ενέργεια είναι το φως που δεν είναι ορατό λόγω του διαφορετικού  μήκους κύματος. Σε αντίθεση με το ορατό φως, στον υπέρυθρο κόσμο, τα πάντα με θερμοκρασία πάνω από το απόλυτο μηδέν εκπέμπουν θερμότητα,  Αυτές οι περιοχές στη συνέχεια διερευνώνται από πολύ καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς, καθώς διαφορετικές αποτυπώσεις της θερμότητας υποδηλώνουν πιθανά προβλήματα.

 

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Όταν πρόκειται για πιο αποτελεσματική και ενδελεχή επιθεώρηση μιας ιδιοκτησίας, οι θερμικές κάμερες μπορούν να μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε τυχόν προβλήματα που δεν βλέπουμε εύκολα με γυμνό μάτι.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

 • Μας βοηθά να διεξάγουμε μια ενδελεχή επιθεώρηση χωρίς να υπάρχει ζημιά στην κατασκευή
 • Παρέχει αποδείξεις ζημιών ή προσβολών από επιβλαβείς οργανισμούς
 • Μας επιτρέπει να αποφασίσουμε αν μια ιδιοκτησία είναι μια σταθερή επένδυση ή όχι
 • Μας δίνει την ευκαιρία να επισημάνουμε οποιουσδήποτε τομείς μπορεί να είναι ανεπιθύμητοι για μια ιδιοκτησία
 • Ελαχιστοποιεί το χρόνο που αφιερώνεται στον έλεγχο για την προσβολή ή τη δραστηριότητα των τερμιτών και άλλων παρασίτων.

 

Μια θερμική κάμερα εικόνας μπορεί να ανιχνεύσει:

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις θερμική απεικόνιση ανίχνευσης τερμιτών
 • Διαρροές υδραυλικών εγκαταστάσεων
 • Απουσία οποιασδήποτε μόνωσης στην οροφή ή στους τοίχους
 • Απώλεια θερμότητας και διείσδυση αέρα σε τοίχους, οροφές, δάπεδα, παράθυρα και πόρτες
 • Τερμίτες και άλλες παρασιτώσεις από επιβλαβείς οργανισμούς
 • Ελαττωματική ηλεκτρική καλωδίωση
 • Υγρά δάπεδα και τοίχοι κ.α

Μάθετε περισσότερα>>

 

 

THERMAL IMAGING | FLIR SYSTEMS

FLIR – Ο παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και την κατασκευή καμερών θερμικής απεικόνισης

 

Η θερμική απεικόνιση είναι η πιο προηγμένη συσκευή ανίχνευσης  στον κόσμο και το απόλυτο εργαλείο για επιθεωρήσεις μιας ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων, ενώ χρησιμοποιείται παγκοσμίως και σε μεγάλη κλίμακα από εξειδικευμένες επιχειρήσεις σε τέτοιες εφαρμογές. Είναι η πρώτη και παραμένει η μόνη μοναδική συσκευή στον κόσμο που μπορεί να ανιχνεύσει, να εντοπίσει και να επιβεβαιώσει την παρουσία παρασίτων και άλλων σημαντικών προβλημάτων χωρίς να χρειάζεται φυσική διείσδυση στους τοίχους, τα δάπεδα ή τις οροφές. Αυτό όχι μόνο μείωσε δραματικά την ανάγκη για επισκευές μετά την επιθεώρηση και ταλαιπωρία, αλλά έχει επίσης συρρικνώσει το χρόνο που απαιτείται για την εξάλειψη των «εισβολέων».

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Κάμερες θερμικής απεικόνισης που χρησιμοποιούμε στις επιθεωρήσεις μας για την ανίχνευση παρασίτων (Detecting pests inspections) Μάθετε περισσότερα >>

Κάμερες θερμικής απεικόνισης που χρησιμοποιούμε στις επιθεωρήσεις μιας ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων (Commercial & Residential Building Inspections) Μάθετε περισσότερα>>

Κάμερες θερμικής απεικόνισης που τις χρησιμοποιούν κορυφαίες εταιρίες σε όλο τον κόσμο για την ανίχνευση παρασίτων Μάθετε περισσότερα>>

Κάμερες θερμικής απεικόνισης που τις χρησιμοποιούν κορυφαίες εταιρίες σε όλο τον κόσμο για τον εντοπισμό μιας ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων Μάθετε περισσότερα>>

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Έλεγχοι με θερμογραφία, έλεγχοι με υπέρηχους (αερόφερτους και δομής), έλεγχοι με ανάλυση κραδασμών (vibration analysis), Condition Based Monitoring (CBM) η/μ εξοπλισμού, Predictive Maintenance (PdM) η/μ εξοπλισμού, έλεγχοι ηλεκτρολογικών & μηχανολογικών εγκαταστάσεων (με θερμογραφία & υπέρηχους), εντοπισμός σημείων διαρροής αέρα, αερίων και κενού, εντοπισμός διαρροής ή και φραγής σωληνώσεων, εντοπισμός υγρασίας, θερμογέφυρων – προβλημάτων σε μονώσεις. Αυτές οι συσκευές μπορούν να εντοπίσουν με ακρίβεια, να εντοπίσουν και να επιβεβαιώσουν την παρουσία μιας ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων, χωρίς να πρέπει να διεισδύσουν σε τοίχους, δάπεδα ή οροφές.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ;

Ενώ οι κάμερες θερμικής απεικόνισης είναι οι πιο αποτελεσματικές, μη επεμβατικές μέθοδοι επιθεώρησης , δεν χρησιμοποιούν όλες οι εταιρείες αυτή την προηγμένη τεχνολογία στη δουλειά τους γιατί το κόστος είναι αρκετά μεγάλο.

 

Τα πλεονεκτήματά μας

 • Ειδικοί και αδειοδοτημένοι επιθεωρητές κτιρίων και επιβλαβών οργανισμών·
 • Πλήρως ασφαλισμένοι
 • Τελευταίος εξοπλισμός
 • Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

Με τη χρήση της θερμικής απεικόνισης η Exterminators προσφέρει μια ολοκληρωμένη  επιθεώρηση στους χώρους σας. Δεν σπαταλάμε το χρόνο σας με συγκεχυμένα αποτελέσματα. Αντ ‘αυτού, θα κάνουμε την διαδικασία πιο γρήγορη, αλλά ακόμα πιο ακριβή και θα εργαστούμε για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε.

Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή της υψηλότερης ποιότητας επαγγελματισμού και ευγένειας κατά την εκτέλεση όλων των επιθεωρήσεων μας.  Εστιάζουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας.

Στην Exterminators oι έλεγχοι διασφαλίζουν κορυφαίους πιστοποιημένους εμπειρογνώμονες  στις επιθεωρήσεις επιβλαβών οργανισμών, κτηρίων, κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, με την χρήση θερμικής απεικόνισης. Γνωρίζουμε ότι η χρήση των σωστών και των πιο πρόσφατων εργαλείων και τεχνικών μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε μια ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων, προτού να είναι πολύ αργά.

THE WORLD’S SIXTH SENSE

Εάν χρειάζεστε βοήθεια από ειδικευμένους επιθεωρητές για οποιαδήποτε επιθεώρηση, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μιλήσετε με έναν πιστοποιημένο επιθεωρητή θερμικής απεικόνισης και για να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.