ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ,  ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ  ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ

Στην Exterminators υποστηρίζουμε τις υπηρεσίες μας με την ισχυρότερη εγγύηση στον κλάδο ελέγχου παρασίτων, με τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στη χαμηλότερη τιμή για τα σπίτια και τις επιχειρήσεις από το 1948. Για ασφαλή, αποτελεσματικό έλεγχο των παρασίτων και με τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες, επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση, και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.  

 

ΤA ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ EXTERMINATORS

  •  Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα και Κύπρο
  • ·Πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας
  • Κορυφαία τεχνολογία
  • Εξειδικευμένοι επιστήμονες υπηρεσιών
  • H ισχυρότερη εγγύηση τερμιτών επ ‘αορίστου χρόνου
  • ·Οικονομικές προτάσεις
  • 24/7 εξυπηρέτηση
  • Εγγυημένες υπηρεσίες
  • 100% Ασφαλής εξολόθρευση

 

Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!

 

Από το 1948 η Exterminators προσφέρει γρήγορες, ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες εξολόθρευσης επιβλαβών οργανισμών για το σπίτι σας. Η εξυπηρέτηση που προσφέρουμε είναι γρήγορη, αποτελεσματική και με το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για την οικογένειά σας αλλά και για τα κατοικίδια ζώα σας.

Τα παράσιτα δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και την περιουσία σας όλο το χρόνο. Οι κατσαρίδες, τα κουνούπια και τα τρωκτικά μεταφέρουν διάφορες ασθένειες, οπότε είναι σημαντικό να τα κρατήσετε μακρυά. Όποια εποχή και αν είναι, θα μπουν στο σπίτι σας αναζητώντας φαγητό, νερό και άνετο περιβάλλον. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εργάζεται για την καταπολέμηση των παρασίτων και προσφέρει λύσεις που προστατεύουν κάθε σπίτι.

 

Οι ειδικοί στον έλεγχο παρασίτων. Κανείς δεν ξέρει τα παράσιτα όπως εμείς!

Η εταιρία μας συνεργάζεται στενά με εντομολόγους, χημικούς, βιολόγους και μικροβιολόγους . Έτσι ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα, ώστε να μπορούμε να χειριστούμε τα θέματά σας με αποτελεσματικότητα, ενώ το προσωπικό μας εκπαιδεύεται τακτικά ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις.

 

Τι να περιμένετε από τους ειδικούς της Εxterminators

Εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις στον έλεγχο των παρασίτων και έχουμε χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες για να το αποδείξουμε. Χρησιμοποιούμε καινοτόμα προϊόντα και μεθόδους σύμφωνα με την τελευταία λέξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, ώστε να μπορούμε να προστατεύσουμε το σπίτι σας με αποτελεσματικά σχέδια, ικανοποιώντας τις δικές σας συγκεκριμένες ανάγκες.

Κάθε κατοικία είναι ξεχωριστή

Όταν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με παράσιτα ή θέλετε να προστατεύσετε το σπίτι σας από τους μελλοντικούς «εισβολείς» εφαρμόζουμε το πρωτόκολλο της εταιρίας μας κάθε φορά για να βοηθήσουμε στον εντοπισμό της αίτιας του προβλήματος και να εφαρμόσουμε μια λύση που ανταποκρίνεται αποκλειστικά για το σπίτι σας. Με φυσική παρουσία στο χώρο σας, δωρεάν εκτίμηση του προβλήματος της οικίας σας, εφαρμογή της κατάλληλης απεντόμωσης ή και μυοκτονίας που εστιάζουν στον έλεγχο και την πρόληψη και πάντα παρακολούθηση των αποτελεσμάτων μας, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι σας παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή προστασία σε σύντομο χρόνο.

 

  Εκτίμηση

πριν από κάθε εφαρμογή απεντόμωσης, μυοκτονίας ή απολύμανσης….

Όταν έχετε πρόβλημα με παράσιτα ή θέλετε βοήθεια για την προστασία του σπιτιού σας από μελλοντικούς εισβολείς, κάποιος από τους ειδικούς μας θα έρθει και θα επιθεωρήσει το σπίτι σας. Ξεκινώντας με μια λεπτομερή επιθεώρηση όλων των χώρων της οικίας σας, αναγνωρίζονται και καταγράφονται τα δεδομένα εκείνα που κάνουν την ιδιοκτησία σας μοναδική, ποιά ζητήματα υγιεινής ή δομικά στοιχεία θα μπορούσαν να προσελκύσουν έντομα και τρωκτικά. Αν χρειαστεί, χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως μετρητές υγρασίας, τηλεσκοπικές κάμερες, φακούς υπεριωδών ακτίνων, κάμερες θερμικής απεικόνισης και άλλα συστήματα ανίχνευσης για τον εντοπισμό παρασίτων και των περιοχών υψηλού κινδύνου όπως σημεία εισόδου, διαρροές και ρωγμές.

Ο ειδικός της Exterminators θα επιθεωρήσει λεπτομερώς την ιδιοκτησία σας και εάν είναι απαραίτητο, θα χρησιμοποιηθεί εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας.

 

  Εφαρμογή

η κατάλληλη θεραπεία…

Ο ειδικός της Exterminators αφού έχει κάνει την εκτίμηση του χώρου, γνωρίζοντας πλέον επακριβώς την αιτία και την εστία του προβλήματος , μπορεί να το αντιμετωπίσει επιμελώς και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας πλέον τις νεότερες επιστημονικές μεθόδους και καινοτόμα προϊόντα, με τους καλύτερους και ασφαλέστερους τρόπους για την οικογένεια, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον. Όταν ολοκληρωθεί η υπηρεσία , θα σας επιδοθεί ένα πιστοποιητικό υπηρεσίας ελέγχου παρασίτων, όπου αναγράφονται οι εμπορικές ονομασίες και οι δραστικές ουσίες των σκευασμάτων που χρησιμοποιήθηκαν για την απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία, όπως και τα αντίστοιχα αντίδοτα τους.

Ο ειδικός της Exterminators θα φροντίσει για την κατάλληλη εφαρμογή απεντόμωσης ή και μυοκτονίας.

 

  Παρακολούθηση

η συνεχής παρακολούθηση…

Ο τεχνικός μας θα σας συστήσει τα επόμενα βήματα για την καλύτερη δυνατή συντήρηση των αποτελεσμάτων για την κατοικία σας. Η συνέπεια μας και η συνεχής επικοινωνία μαζί σας είναι απαραίτητες για την επιτυχία. Το ίδιο ισχύει και για εσάς. Θα παραμείνουμε σε επαφή και θα ανταποκριθούμε σε οποιεσδήποτε άμεσες ανάγκες. Θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να βρούμε λύση στο πρόβλημα του χώρου σας. Σας προσφέρουμε επανέλεγχο αν απαιτείται χωρίς κόστος.

Παρακολούθηση για αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και επαναληπτική απεντόμωση ή μυοκτονία εάν χρειαστεί χωρίς κόστος.

 

 

 ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΑΣ!

Στόχος μας – Η Προστασία της οικίας σας

Με εκπαιδευμένους τεχνικούς και περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας σε υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου, θα διασφαλίσουμε ότι είστε προστατευμένοι από τα παράσιτα. Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε  το σπίτι σας από τα παράσιτα. Θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να τα κρατήσουμε έξω, έτσι ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι σας έχουμε καλύψει.

Οι τεχνικοί της Exterminators γνωρίζουν και κατανοούν τις συνήθειες του κάθε είδους των παρασίτων και διαθέτουν μια σειρά από πανίσχυρα εντομοκτόνα για να αντιμετωπίσουν τα παράσιτα αποτελεσματικά και να διασφαλίσουν ότι το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί πλήρως με τους καλύτερους και ασφαλέστερους τρόπους.

Επιλέξτε την εταιρία μας και απαιτείστε κάτι περισσότερο από έναν απλό εξολοθρευτή. Έναν εμπειρογνώμονα!

 

 

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

Επικοινωνήστε μαζί μας και οργανώστε μια δωρεάν επιθεώρηση του σπιτιού σας από έναν υπεύθυνο επιστήμονα της Exterminators, ο οποίος θα σχεδιάσει ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα θεραπείας που θα ταιριάζει στις ανάγκες 

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ 24/7. ΚΑΛΕΣΕ ΤΩΡΑ!!

EXTERMINATORS  210 60 10 745