Για την επιχείρησή μου

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

  • Διανομή, αποθήκευση και μεταφορά προϊόντων
  • Εταιρίες τροφίμων και ποτών
  • Εστιατόρια και υπηρεσίες τροφίμων
  • Βιομηχανία και παραγωγή
  • Φαρμακευτικές και νοσοκομεία
  • Δημόσιες Υπηρεσίες και γραφεία 
  • Ξενοδοχεία και Θέρετρα
  • Λιανεμπόριο
  • Γεωργία
  • Όλα τα άλλα είδη επιχειρήσεων.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Η ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!

 

Η Exterminators έχει αναγνωρίσει τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης και εφαρμόζει εξειδικευμένα προγράμματα διαχείρισης παρασίτων σε συμφωνία με την Υπουργική Απόφαση 1348. Μικρή επιχείρηση ή μεγάλη βιομηχανία, οι ειδικοί της Exterminators μπορούν να σας βοηθήσουν με υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας διατηρώντας την φήμη, τις υπηρεσίες και την υγιεινή της επιχείρησής σας κάνοντας τακτικούς ελέγχους διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία. Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα παράσιτα ποικίλουν σύμφωνα με τις δραστηριότητες μιάς επιχείρησης ή ενός οργανισμού, γι’ αυτό είναι σημαντικό το δικό σας πρόγραμμα υπηρεσιών παρασιτολογικού ελέγχου να είναι κατάλληλα προσαρμοσμένο στους δικούς σας παρασιτολογικούς κινδύνους.

 

Εξειδίκευση που αναπτύχθηκε μέσα από χρόνια εμπειρίας

Από το 1948, η Exterminators προστατεύει τις επιχειρήσεις συνδυάζοντας μια βαθιά επιστημονική γνώση των παρασίτων με πλήρη κατανόηση των μοναδικών αναγκών κάθε πελάτη και ειδικεύεται στην προστασία των επιχειρήσεων και των πελατών τους στον χώρο των απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών και γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η υγιεινή των τροφίμων  για τη δημόσια υγεία αλλά και τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και των Προτύπων Ασφάλειας Τροφίμων (ISΟ 22000, BRC, IFS) της Βιομηχανίας Τροφίμων.Γι ‘αυτό, πάνω από 70 χρόνια, οι κορυφαίες επιχειρήσεις Κύπρου και Ελλάδας έχουν υπολογίσει στην ομάδα μας για να προστατεύσουν τις εμπορικές ονομασίες τους.Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι τα κορυφαία της αγοράς και εφαρμόζονται από έμπειρους τεχνικούς σε συμφωνία με τις νομοθετικές απαιτήσεις. Τα σκευάσματα είναι ελεγμένα από εξειδικευμένους επιστήμονες και έχουν όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις, πιστοποιήσεις και δελτία ασφαλείας ενώ η χρήση τους είναι εξειδικευμένη για χώρους τροφίμων. Επιπλέον παρέχεται πλήρης φάκελος τήρησης αρχείων απεντόμωσης-μυοκτονίας που μπορεί να προσαρμοσθεί σε κάθε πιστοποιήσιμο σύστημα ποιότητας ή ασφάλειας τροφίμων (ISO/HACCP, BRC, IFS).

 

Δίνει η επιχείρησή σας στα παράσιτα αυτό που θέλουν;

Τα παράσιτα είναι μικρά, αλλά η ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν είναι τεράστια! Και μόνο ένα παράσιτο μπορεί να έχει οικονομικό αντίκτυπο στην επιχείρησή σας και να βλάψει τη φήμη της. Δεδομένου ότι οι «εισβολείς» όταν πλέον εμφανιστούν στους χώρους της επιχείρησής σας μπορεί να είναι πλέον αργά, το κλειδί της επιτυχίας είναι η ΠΡΟΛΗΨΗ.

Σημεία εισόδου: Τα παράσιτα μπορούν να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις σας με πολλούς τρόπους. Πόρτες, παράθυρα, αεραγωγοί, σωληνώσεις, σχισμές ή τρύπες σε τοίχους και πατώματα όπως και εισερχόμενα προιόντα προμηθευτών, αποτελούν τα κυριότερα σημεία εισόδου.

Πηγές νερού: Τα παράσιτα χρειάζονται νερό σε καθημερινή βάση. Αυτό σημαίνει ότι βρύσες, τουαλέτες, ελαττωματική αποστράγγιση, η συμπύκνωση από τα συστήματα κλιματισμού και άλλες υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι δυνητικά σημεία αναπαραγωγής.

Καταφύγια: Οι κατσαρίδες, τα ποντίκια, οι αρουραίοι και άλλα παράσιτα ψάχνουν χώρους διαβίωσης που είναι μικροί και σκοτεινοί. Μικρές ρωγμές και σχισμές στην εγκατάστασή σας μπορούν να παρέχουν καταφύγιο και χώρους αναπαραγωγής στα παράσιτα.

Πηγές τροφίμων:  Ακόμη και μικρές αστοχίες υγιεινής και καθαριότητας παρέχουν επαρκή τροφή για τα παράσιτα. Οι κατσαρίδες θα φάνε σχεδόν τα πάντα, από τρίχες μέχρι την κόλλα στα χαρτοκιβώτια κτλ.

Πελάτες / Χώροι Εργαζομένων: Χώροι ανάπαυσης και εστίασης του προσωπικού σας είναι συνήθη σημεία έκθεσης στα παράσιτα. Προστατεύοντας τους πελάτες και το προσωπικό σας από την ενοχλητική παρουσία εντόμων ή τρωκτικών είναι απαραίτητη η εξολόθρευσή τους για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης σας.

 

Ζημιές και φθορές που σας στοιχίζουν σε χρήμα, ποιότητα και χρόνο

Η εμφάνιση των βλαπτικών οργανισμών βλάπτει την τσέπη σας προλαλώντας:

  • Δομικές-κτιριακές βλάβες (ηλεκτρολογικά, σωληνώσεις)
  • Αρνητικές εικόνες στους πελάτες
  • Ζημία πρώτων υλών και υλικών απογραφής
  • Μετάδοση επιβλαβών ασθενειών
  • Παραβίαση των κανονισμών υγιεινής
  • Μείωση της παραγωγικότητας και του ηθικού των εργαζομένων

 

Η Εξειδίκευσή μας

Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας και προσαρμόζουμε τις μεθόδους μας ώστε να ταιριάζουν στις αμέτρητες διαφορετικές απαιτήσεις που αντιμετωπίζετε κάθε μέρα. Όταν επιλέγετε την Εxterminators, επιλέγετε μια εταιρία που καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας. Βασιζόμαστε σε μια δωρεάν ολοκληρωμένη επιτόπια επιθεώρηση και προσφέρουμε επιστημονικά βασισμένες, εξατομικευμένες λύσεις στο πρόβλημα.

 

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

Εκτίμηση, Εφαρμογή, Παρακολούθηση

Μέσω μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης διαχείρισης των επιβλαβών οργανισμών (IPM), επιλέγουμε το καλύτερο πρόγραμμα για τις ανάγκες σας με βάση επιστημονικά δεδομένα. Οι μέθοδοί μας στηρίζονται σε ένα κύκλο τριών βημάτων, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι σας παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή προστασία σε σύντομο χρόνο.

 

  Εκτίμηση

πριν από κάθε εφαρμογή απεντόμωσης, μυοκτονίας ή απολύμανσης…

Αρχικά επιθεωρούμε, εντοπίζουμε και αξιολογούμε όλους τους υποκείμενους λόγους που τα παράσιτα σας βάζουν στο στόχαστρο.

  • Ολοκληρωμένες επιθεωρήσεις: Ανιχνεύουμε τα θέματα υγιεινής ή τις δομικές συνθήκες που ευνοούν τα παράσιτα.
  • Προσδιορισμός της δραστηριότητας των παρασίτων: Εξετάζουμε και αναφέρουμε κάθε ένδειξη μόλυνσης από επιβλαβείς οργανισμούς.
  • Αξιολόγηση κινδύνου: Εξετάζουμε τον τύπο του κτηρίου σας, την γεωγραφία, το κλίμα, τις ιδιότητες του εδάφους και οποιαδήποτε άλλη συνθήκη συμβάλλει στην δραστηριότητα των παρασίτων, πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή απεντόμωσης, μυοκτονίας ή απολύμανσης.

 

  Εφαρμογή

η κατάλληλη θεραπεία…

Ο ειδικός της Exterminators συνεργάζεται συνεχώς μαζί σας για να αναπτύξει μια προσαρμοσμένη λύση. Χρησιμοποιώντας τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες θα αντιμετωπίσουμε τα παράσιτα στην πηγή του προβλήματος και θα εγκαταστήσουμε μέτρα ελέγχου για την επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας της απεντόμωσης ή και της μυοκτονίας.

  • Εστίαση στην πρόληψη: Δίνουμε έμφαση σε τεχνικές πρόληψης, όπως η παρεμπόδιση εισόδου, η καλή υγιεινή και διάφορες μη χημικές εφαρμογές, έτσι ώστε να αποτρέψουμε τα παράσιτα από το να αποτελέσουν πρόβλημα.
  • Ευθύνη για το περιβάλλον: Έπειτα, εφόσον χρειαστεί κάποιο σκεύασμα, θα επιλεγεί η αποτελεσματικότερη εφαρμογή απεντόμωσης ή μυοκτονίας με τον ελάχιστο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον.
  • Συμβουλές για καλές συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας: Θα λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές για το πώς οι προσπάθειες σας για καλές συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας μειώνουν τα “hot spots.” των εντόμων και των ποντικών.

 

  Παρακολούθηση

η ετήσια παρακολούθηση…

Η συνέπεια και η επικοινωνία είναι απαραίτητες για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Η ετήσια παρακολούθηση, η τεκμηρίωση και η επικοινωνία συμβάλλουν στη διασφάλιση της συνεχιζόμενης αποτελεσματικότητας της υπηρεσίας σας.

  • Τρέχουσα προστασία: Μέσω τακτικών επιθεωρήσεων ελέγχουμε το κατά πόσο το σύστημα διαχείρισης που εφαρμόζουμε είναι το κατάλληλο ή συνεχίζει να είναι το κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Θα γίνει έλεγχος για ενδείξεις παρουσίας παρασίτων και για τυχόν νέες συνθήκες εν δυνάμει ευνοϊκές για την ανάπτυξη εντόμων και τρωκτικών, που μπορεί να προέκυψαν μετά την τελευταία επίσκεψη της Exterminators.
  • Τεκμηρίωση και επικοινωνία: Επιπλέον, καταγράφονται όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται, η δραστηριότητα των εντόμων και τρωκτικών, οι συμβουλές μας και φυσικά εκδίδονται και όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και έγγραφα απεντόμωσης – μυοκτονίας – απολύμανσης.

Προσωπικό και εκπαίδευση

Εξυπηρέτηση Πελατών: Bασιστείτε στην τακτική και αξιόπιστη επικοινωνία μας έτσι ώστε να είστε βέβαιοι ότι εσείς, το προσωπικό σας και ο ειδικός της Exterminators συνεργάζονται για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων.

Εξειδίκευση: Η διαχείριση επιβλαβών οργανισμών σε εμπορικές εγκαταστάσεις ξεκινά με την πλήρη κατανόηση της βιολογίας και της συμπεριφοράς των παρασίτων. Λίγοι εμπειρογνώμονες γνωρίζουν περισσότερα σχετικά με τα παράσιτα και τη διαχείριση των επιβλαβών οργανισμών από εμάς.

Σας υπενθυμίζουμε ό,τι:

Η υπουργική απόφαση για την εναρμόνιση της Ελληνικής Νομοθεσίας με την οδηγία 93/43/ΕΟΚ (HACCP) υποχρεώνει τις επιχειρήσεις που παράγουν ή διαχειρίζονται τρόφιμα ή προσφέρουν υπηρεσίες όπου εγκυμονεί κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών από έντομα και τρωκτικά, να ακολουθούν ένα πρόγραμμα ελέγχου παρασίτων έτσι ώστε να διατηρούν άριστα επίπεδα υγιεινής τόσο στους χώρους τους, όσο και στα προϊόντα που διακινούν προς κατανάλωση. Κάθε επαγγελματικός χώρος που διαθέτει τον φάκελο υγειονομικής παρακολούθησης πιστοποιείται ότι ακολουθεί πλήρες πρόγραμμα παρασιτολογικού ελέγχου γεγονός που αποτελεί υπαρκτό τεκμήριο απέναντι σε οποιοδήποτε ελεγκτικό φορέα καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

 

ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ!

 

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΑΣ!

Στόχος μας – Η Προστασία της επιχείρησής σας

Με εκπαιδευμένους τεχνικούς και περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας σε υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου, θα διασφαλίσουμε ότι είστε προστατευμένοι από τα παράσιτα. Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε  το σπίτι ή την επιχείρησή σας από τα παράσιτα. Θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να τα κρατήσουμε έξω, έτσι ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι σας έχουμε καλύψει.

Οι τεχνικοί της Exterminators γνωρίζουν και κατανοούν τις συνήθειες του κάθε είδους των παρασίτων και διαθέτουν μια σειρά από πανίσχυρα εντομοκτόνα για να αντιμετωπίσουν τα παράσιτα αποτελεσματικά και να διασφαλίσουν ότι το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί πλήρως με τους καλύτερους και ασφαλέστερους τρόπους.

 

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Η Φήμη της επιχείρησής σας είναι η δουλειά μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επίσκεψη εφόσον χρειαστεί, και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.