ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Απολύμανση στην Αθήνα

Η απολύμανση είναι η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999% (για τους ιούς κατά 99,99%) . Είναι μια μέθοδος που αποσκοπεί στην μείωση του κινδύνου μετάδοσης επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται η μείωση του μικροβιακού φορτίου στο χώρο τον οποίο γίνεται. 

Η απολύμανση γίνεται σε χώρους που συναθροίζονται πολλά άτομα, όπως σχολεία νηπιαγωγεία, ξενοδοχεία νοσοκομεία κλπ. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η διατήρηση ενός υψηλού επίπεδου υγιεινής όπως επίσης και η μείωση του κινδύνου μετάδοσης των διαφόρων μολυσματικών ασθενειών. Άλλωστε τα παράσιτα αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες πηγές δηλητηριωδών οργανισμών και οι τροφικές δηλητηριάσεις που προκαλούν αποτελούν ένα από σοβαρότερα προβλήματα της εποχής μας. 

Μέσω των σύγχρονων μεθόδων και του άρτια καταρτισμένου προσωπικού της Exterminators, επιτυγχάνεται μια πλήρης και αποτελεσματική απολύμανση που έχει πολλαπλά οφέλη. Οπουδήποτε υπάρχει υποψία για την ύπαρξη μικροοργανισμών και παρασίτων ικανά να βλάψουν την ανθρώπινη υγεία, μπορούμε να επέμβουμε, και μέσω της απολύμανσης να προλάβουμε το πρόβλημα. Τα παράσιτα αποτελούν ένα ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα καθώς μεταφέρουν ποικίλες μολυσματικές ασθένειες. Για τον λόγο αυτό δεν θα πρέπει να παραγκωνίζονται τέτοια προβλήματα.

Συχνά συγχέεται με τον όρο ''απεντόμωση'' που είναι η καταπολέμηση εντόμων αλλά και με τη ''μυοκτονία'' που είναι η καταπολέμηση τρωκτικών. Αν και δεν είναι σωστός ο όρος, έχει επικρατήσει ο όρος απολύμναση γιατί οι κατσαρίδες και τα ποντίκια είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών που είναι απειλή για την δημόσια υγεία. Συνεπώς με την εξολόθρευσή τους πετυχαίνουμε και την απολύμανση κατά κάποιον τρόπο του χώρου, δηλαδή την απαλλαγή του από τα μικρόβια που φέρουν τα παράσιτα στο σώμα και τα περιττώματά τους. Ως περιγραφή όμως έχει επικρατήσει και όταν κάποιος έχει πρόβλημα με κατσαρίδες ή ποντίκια και λοιπά παράσιτα, ζητάει να γίνει απολύμανση στον χώρο του

Απόσμηση: Η μέθοδος κατά την οποία γίνεται εξαπόλυση μικροοργανισμών (βακτηρίων) και επιτυγχάνεται η βιοαποδόμηση ουσιών που προκαλούν δυσοσμία.ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΒΑΚΤΗΡΙΑ, ΜΥΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ EXTERMINATORS

Για την Exterminators η πρωταρχική ενέργεια που θα κάνει είναι:

 • Ένας τεχνικός της Exterminators εκτελεί εκτενή  εξωτερική και εσωτερική επιθεώρηση του χώρου,για να επιβεβαιωθεί η έκταση και ο χώρος της προσβολής. 

 • Μετά την αναγνώριση της έκτασης και του χώρου προσβολής, εφαρμόζεται η μέθοδος απολύμανσης στις επικίνδυνες περιοχές και σημεία, εσωτερικά και περιμετρικά των κτηριακών εγκαταστάσεων. 

 • Επιπλέον, ο τεχνικός μας θα τεκμηριώσει την επίσκεψη και  θα σας  συστήσει τα επόμενα βήματα για να εξασφαλίσουμε  την καλύτερη δυνατή συντήρηση για τον χώρο σας.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ EXTERMINATORS


ΓΙΑΤΙ EXTERMINATORS:

 •  Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

 • ·Πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας

 • Κορυφαία τεχνολογία

 • Εξειδικευμένοι επιστήμονες υπηρεσιών

 • H ισχυρότερη εγγύηση τερμιτών επ ‘αορίστου χρόνου

 • ·Οικονομικές προτάσεις

 • 24/7 εξυπηρέτηση

 • Εγγυημένες υπηρεσίες

 • 100% Ασφαλής εξολόθρευση

» Που διαφέρουμε και τι μπορείτε να περιμένετε από τους ειδικούς»


Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επίσκεψη εφόσον χρειαστεί, και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.


  

 


Χρειάζεστε βοήθεια; Είμαστε διαθέσιμοι 24/7
EXTERMINATORS 210 60.10.745
Ζητήστε προσφορά

Ευχαριστημένοι πελάτες μας:


Πιστοποιήσεις:

Πιστοποίηση απολυμάνσεων και απεντομώσεων

Προμηθευτές

Αποτελεσματικά φάρμακα απολύμανσης και απεντόμωσης
Copyright ©2019 exterminators.gr
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου.