ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

Στον έλεγχο παρασίτων, η λέξη-κλειδί είναι η ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Εάν ένας επαγγελματίας διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών δεν μπορεί να εντοπίσει τα παράσιτα και την έκταση κάποιου συγκεκριμένου προβλήματος των παρασίτων, δεν μπορεί ποτέ να υπερέχει σε εργασίες ελέγχου παρασίτων. Η Exterminators χρησιμοποιεί μια ανώτερη προσέγγιση και τις τελευταίες τεχνολογίες, για την αποτελεσματική ανίχνευση κρυφών ενεργών επιβλαβών οργανισμών, την έντονη δραστηριότητά τους, πιθανά σημεία εισόδου τους αλλά και πηγές υγρασίας που μπορεί να τα προσελκύσουν στην ιδιοκτησία σας. Η εύρεση κρυφών εστιών  και η αφανής  δραστηριότητα των παρασίτων  μπορεί να είναι δύσκολη. Αλλά επιθεωρώντας  τους χώρους με τη θερμική κάμερα είναι εύκολο πλέον να εντοπίσουμε αυτές τις εστίες και να χρησιμοποιήσουμε το αποτελεσματικότερο πρόγραμμα εξάλειψής τους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ

Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών επιθεώρησης. Προγραμματίστε τη δική σας σήμερα!

Οι πιστοποιημένοι επιθεωρητές μας διεξάγουν ενδελεχείς επιθεωρήσεις των επιβλαβών οργανισμών σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Η Exterminators είναι από τις  πρώτες εταιρίες σε Ελλάδα και Κύπρο που εφαρμόζει υπηρεσίες επιθεώρησης χρησιμοποιώντας την τεχνολογία θερμικής απεικόνισης. Είτε χρειάζεστε μια επιθεώρηση κτιρίου,  οικίας , είτε επιχείρησης και πρέπει να ελέγξετε για προσβολή από τα παράσιτα, είμαστε οι κατάλληλοι για εσάς. Οι εκθέσεις ελέγχου είναι συνοπτικές και εύκολο να ακολουθηθούν με φωτογραφικές αποδείξεις και χρήσιμες συμβουλές. Οι επιθεωρήσεις μας διεξάγονται από πλήρως διαπιστευμένους, έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι είναι άρτια εκπαιδευμένοι στη διενέργεια οπτικών επιθεωρήσεων, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO.


ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΛΑΒΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

Απεντομώσεις επιβλαβών οργανισμών
Ανακαλύψτε τι κρύβεται πίσω από τους τοίχους σας!

Μάθετε περισσότερα »

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΕΡΜΙΤΩΝ

Απεντομώσεις για τερμίτες
Εντοπίστε την προσβολή από τερμίτες με ακρίβεια χωρίς ανώφελες βλάβες!

Μάθετε περισσότερα »

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Έλεγχος απεντόμωσης απολύμανσης
Βεβαιωθείτε ότι η αγορά του ακίνητου που σας ενδιαφέρει δεν θα σας οδηγήσει σε δαπανηρές επισκευές!

Μάθετε περισσότερα »


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

  • Μη επεμβατική, και μη καταστρεπτική
  • Γρήγορες και άμεσες πληροφορίες σχετικά με την προσβολή από επιβλαβής οργανισμούς
  • Μεγάλες περιοχές μπορούν να σαρωθούν γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά για να εντοπίσουν και να επιδιώξουν με ακρίβεια τα ζεστά σημεία
  • Βρίσκει με ακρίβεια πού να θέσουμε τα εντομοκτόνα για καλύτερο αποτέλεσμα
  • Παρέχει εικόνες για να αποδείξουν την προσβολή
  • Προστασία της επένδυσής σας

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ;

Ενώ οι κάμερες θερμικής απεικόνισης είναι οι πιο αποτελεσματικές, μη επεμβατικές μέθοδοι επιθεώρησης , δεν χρησιμοποιούν όλες οι εταιρείες αυτή την προηγμένη τεχνολογία στη δουλειά τους.

Eίμαστε πάντα ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία και χρησιμοποιούμε αυτές τις θερμικές κάμερες κάθε φορά που διεξάγουμε επιθεωρήσεις επιβλαβών οργανισμών. Με αυτές μπορούμε να δούμε πολύ περισσότερο από το γυμνό μάτι. Είναι ο καλύτερος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση καθώς και για τις ακριβείς τοποθεσίες μιας ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων.


Χρειάζεστε βοήθεια; Είμαστε διαθέσιμοι 24/7
EXTERMINATORS 210 60.10.745
Ζητήστε προσφορά

Ευχαριστημένοι πελάτες μας:


Πιστοποιήσεις:

Πιστοποίηση απολυμάνσεων και απεντομώσεων

Προμηθευτές

Αποτελεσματικά φάρμακα απολύμανσης και απεντόμωσης
Copyright ©2020 exterminators.gr
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου.