ΑΠΩΘΗΤΙΚΑ

Πολλές φορές διάφορα είδη πτηνών (ακόμη και τα περιστέρια) δημιουργούν με τα περιττώματα τους εστίες μόλυνσης. Επίσης σε αρκετές περιπτώσεις προκαλούν διάφορα αισθητικά προβλήματα αφού αρέσκονται στο να περπατούν σε αγάλματα, μνημεία, περβάζια παραθύρων, προεξοχές στεγών κτλ. Η απώθηση τους γίνεται με διάφορους τρόπους όπως τοποθέτηση ειδικών απωθητικών ακίδων, συρμάτινων σπιράλ ή χορδών, συσκευές με υπέρηχους ή κραυγές αρπαχτικών αλλά και με την τοποθέτηση ειδικού πλέγματος. 

Τα φίδια, αντιμετωπίζωνται με απωθητικά σκευάσματα, τα οποία είναι ακίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία. Η απομάκρυνση τους επιτυγχάνεται με ειδικές εφαρμογές απώθησης φιδιών οι οποίες πρέπει να ξεκινούν από αρχές Μαρτίου με τη διακοπή του ληθάργου των φιδιών και μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Όσον αφορά τις γάτες και τους σκύλους, αντιμετωπίζωνται με απωθητικά σκευάσματα, τα οποία είναι ακίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία αλλά και για τα ίδια τα ζώα αφού δεν επιτρέπεται η θανάτωση τους με κανένα τρόπο γιατί δεν αποτελούν εχθρούς υγειονομικής σημασίας. Αυτό που επιτρέπεται είναι η απώθηση τους, όποτε η παρουσία τους κρίνεται ανεπιθύμητη κάτι το οποίο επιτυγχάνεται με διάφορες μεθόδους μετά από μελέτη του χώρου και του προβλήματος που παρουσιάζεται κάθε φορά.ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ EXTERMINATORS

Για την Exterminators η πρωταρχική ενέργεια που θα κάνει, για την απώθηση ερπετών και πτηνών είναι:

 • Ένας τεχνικός της Exterminators εκτελεί εκτενή  εξωτερική επιθεώρηση του χώρου,για να επιβεβαιωθεί η έκταση και ο χώρος της προσβολής. 

 • Μετά την αναγνώριση της έκτασης και του χώρου προσβολής, εφαρμόζεται η μέθοδος απώθησης στις επικίνδυνες περιοχές και σημεία, περιμετρικά των κτηριακών εγκαταστάσεων. 

 • Επιπλέον, ο τεχνικός μας θα τεκμηριώσει την επίσκεψη και  θα σας  συστήσει τα επόμενα βήματα για να εξασφαλίσουμε  την καλύτερη δυνατή συντήρηση για τον χώρο σας.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ EXTERMINATORS


ΓΙΑΤΙ EXTERMINATORS:

 •  Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

 • ·Πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας

 • Κορυφαία τεχνολογία

 • Εξειδικευμένοι επιστήμονες υπηρεσιών

 • H ισχυρότερη εγγύηση τερμιτών επ ‘αορίστου χρόνου

 • ·Οικονομικές προτάσεις

 • 24/7 εξυπηρέτηση

 • Εγγυημένες υπηρεσίες

 • 100% Ασφαλής εξολόθρευση

» Που διαφέρουμε και τι μπορείτε να περιμένετε από τους ειδικούς» 


ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΑΣ!

Με εκπαιδευμένους τεχνικούς και περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας σε υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου, θα διασφαλίσουμε ότι είστε προστατευμένοι από τα παράσιτα. Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε  το σπίτι ή την επιχείρησή σας από τα παράσιτα. Θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να τα κρατήσουμε έξω, έτσι ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι σας έχουμε καλύψει. Οι τεχνικοί της Exterminators γνωρίζουν και κατανοούν τις συνήθειες του κάθε είδους των παρασίτων και διαθέτουν μια σειρά από πανίσχυρα εντομοκτόνα για να αντιμετωπίσουν τα παράσιτα αποτελεσματικά και να διασφαλίσουν ότι το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί πλήρως με τους καλύτερους και ασφαλέστερους τρόπους.


ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επίσκεψη εφόσον χρειαστεί, και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.


 

 

 


Χρειάζεστε βοήθεια; Είμαστε διαθέσιμοι 24/7
EXTERMINATORS 210 60.10.745
Ζητήστε προσφορά

Ευχαριστημένοι πελάτες μας:


Πιστοποιήσεις:

Πιστοποίηση απολυμάνσεων και απεντομώσεων

Προμηθευτές

Αποτελεσματικά φάρμακα απολύμανσης και απεντόμωσης
Copyright ©2019 exterminators.gr
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου.