Απόσμηση

Απόσμηση

Ο ΟΡΟΣ ΑΠΟΣΜΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΙΟΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ

 

Διώξτε ανεπιθύμητες μυρωδιές από το χώρο σας με μια από τις υπηρεσίες απόσμησης της Exterminators 

Για την Exterminators η πρωταρχική ενέργεια που θα κάνει είναι:

 • Ένας τεχνικός της Exterminators εκτελεί εκτενή  εξωτερική και εσωτερική επιθεώρηση του χώρου,για να επιβεβαιωθεί η έκταση και ο χώρος της προσβολής.
 • Μετά την αναγνώριση της έκτασης και του χώρου προσβολής, εφαρμόζεται η μέθοδος απολύμανσης στις επικίνδυνες περιοχές και σημεία, εσωτερικά και περιμετρικά των κτηριακών εγκαταστάσεων.
 • Επιπλέον, ο τεχνικός μας θα τεκμηριώσει την επίσκεψη και  θα σας  συστήσει τα επόμενα βήματα για να εξασφαλίσουμε  την καλύτερη δυνατή συντήρηση για τον χώρο σας.

Αυτός είναι ο τρόπος της Exterminators

 

ΓΙΑΤΙ EXTERMINATORS:

 •  Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα και Κύπρο
 • ·Πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας
 • Κορυφαία τεχνολογία
 • Εξειδικευμένοι επιστήμονες υπηρεσιών
 • H ισχυρότερη εγγύηση τερμιτών επ ‘αορίστου χρόνου
 • ·Οικονομικές προτάσεις
 • 24/7 εξυπηρέτηση
 • Εγγυημένες υπηρεσίες
 • 100% Ασφαλής εξολόθρευση

 

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΣΜΗΣΗΣ  ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ

Οι τεχνικοί της Exterminators γνωρίζουν και κατανοούν τις συνήθειες  κάθε είδους απολύμανσης και διαθέτουν μια σειρά από πανίσχυρα απολυμαντικά για να αντιμετωπίσουν τους παθογώνους μικροοργανισμούς  αποτελεσματικά και να διασφαλίσουν ότι το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί πλήρως με τους καλύτερους και ασφαλέστερους τρόπους.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επίσκεψη εφόσον χρειαστεί, και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.

 

ΑΠΟΣΜΗΣΗ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Ο όρος Απόσμηση αναφέρεται στην βιοδιάσπαση των ουσιών που προκαλούν δυσοσμία και κατά συνέπεια κακές υγειονομικές συνθήκες. Η Απόσμηση επιτυγχάνεται μέσω της εξαπόλυσης ειδικών μικροοργανισμών (βακτηρίων) οι οποίοι καταναλώνουν τις ουσίες που προκαλούν την δυσοσμία και κατά συνέπεια καταπολεμώνται οι ανεπιθύμητες οσμές. Οι δυσοσμίες συνήθως προέρχονται από λιπαρά απόβλητα και δημιουργούνται από βακτήρια ή μύκητες που μπορούν να αναπτυχθούν σε φρεάτια, υπονόμους, βόθρους, σιφώνια, μπάνια, υπόγεια, κατοικίες, σε μη αεριζόμενους χώρους, σε ψυγεία κ.α.

Στόχος της Απόσμησης δεν είναι μόνο η εξάλειψη των ανεπιθύμητων οσμών αλλά πρωτίστως η απομάκρυνση οργανικών υπολειμμάτων για λόγους υγιεινής. Η Απόσμηση προσφέρει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες απαλλαγμένη από ανεπιθύμητες οσμές.

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις απόσμηση

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΒΑΚΤΗΡΙΑ, ΜΥΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ EXTERMINATORS

Με εκπαιδευμένους τεχνικούς και περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας σε υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου και απολύμανσης, θα διασφαλίσουμε ότι είστε προστατευμένοι. Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε  το σπίτι ή την επιχείρησή σας και θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται  έτσι ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι σας έχουμε καλύψει. 

Επιλέξτε την εταιρία μας και απαιτείστε κάτι περισσότερο από έναν απλό εξολοθρευτή. Έναν εμπειρογνώμονα!

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ 24/7. ΚΑΛΕΣΕ ΤΩΡΑ!!

EXTERMINATORS  210 60 10 745