Επιθεωρήσεις πριν από την Αγορά

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙOΚΤΗΣΙΑΣ
PRE-PURCHASE BUILDING INSPECTIONS

«Όταν αποκτάτε μια νέα ιδιοκτησία, είναι σημαντικό να γνωρίζετε την πραγματική αξία της επένδυσής σας!»

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις επιθεωρήσεις κατοικιών

 

Έχοντας κάνει έναν ολοκληρωμένο έλεγχο πριν από την υποβολή μιας προσφοράς για πώληση πετυχαίνετε υψηλότερους στόχους. Με τον έλεγχο που πραγματοποιούμε σας αναφέρουμε γραπτώς την κατάσταση του κτιρίου, επισημαίνοντας  τυχόν ελαττώματα ή σημεία που χρήζουν επιδιόρθωση. Οι επιθεωρητές της Exterminators προσφέρουν λεπτομερή επιθεώρηση  πριν από την αγορά ή την πώληση ενός ακινήτου σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται το οίκημα.

 H εμφάνιση προβλημάτων την τελευταία στιγμή σε μια αγοραπωλησία μπορεί να οδηγήσει σε χρονικές καθυστερήσεις, να προσθέσει έξοδα και μπορεί ακόμη και να εκτροχιάσει μια συμφωνία εντελώς. Αυτό σας επιτρέπει να προλάβετε τα πιθανά προβλήματα με το κτίριο προτού να εμφανιστούν κατά τη διαπραγμάτευση μιας συμφωνίας. Ως αγοραστής, είναι σημαντικό η περιουσία σας να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες έτσι ώστε να απαλειφθούν οποιαδήποτε εμπόδια στη διαδικασία.

Η πραγματοποίηση μιας επιθεώρησης πριν από την αγορά, η οποία περιλαμβάνει τουλάχιστον τις σημαντικότερες κατασκευαστικές πτυχές του σπιτιού σας, σας δίνει ένα πολύτιμο εργαλείο για τον καθορισμό της τιμής του σπιτιού σας. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε ένα βήμα μπροστά.

 

Πριν από τη δέσμευση αγοράς…
Είναι επιτακτική μια επιθεώρηση ακινήτων

 

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις επιθεωρήσεις κατοικιών

Αγοράζετε ένα νέο σπίτι; Πριν από την οριστική αγορά ενός κτιρίου, είναι αναγκαία μια επιθεώρησηώστε αν υπάρχουν προβλήματα θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε μια νέα τιμή με τον πωλητή ή να καταλήξετε σε συμφωνία σχετικά με τα έξοδα επισκευής.

Η εταιρία μας όχι μόνο διεξάγει εμπεριστατωμένες οπτικές επιθεωρήσεις, αλλά χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία θερμικής απεικόνισης για να διαπιστωθεί σε βάθος τι συμβαίνει πίσω από τους τοίχους. Οι αναφορές που παρέχουμε είναι ολοκληρωμένες, και αναλυτικές ώστε να κατανοήσετε ποιες επισκευές μπορεί να απαιτούνται.

 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Το πιο σημαντικό ζήτημα ασφάλειας για οποιαδήποτε αγοραπωλησία  ιδιοκτησίας είναι η δομική ακεραιότητά του.

Ο έλεγχος περιλαμβάνει :

 • Πλήρη εξωτερική και πλήρη εσωτερική οπτική επιθεώρηση.
 • ‘Eλεγχο της δομής του σπιτιού ή του κτιρίου.
 • Δομικές αδυναμίες λόγω καιρικών συνθηκών, επιβλαβών οργανισμών ή άλλων περιβαλλόντων.

Με την πραγματοποίηση της επιθεώρησης πριν από την αγορά θα:

 • Είμαστε σε θέση να σας συμβουλεύσουμε εάν η αγορά του ακινήτου αξίζει την επένδυση.
 • Προχωρήσουμε σε κοστολόγηση για τις πιθανές επισκευέςπου απαιτούνται.

Μεγάλες ζημιἐς ή αστοχίες δεν πρόκειται μόνο να οδηγήσουν σε υποβάθμιση της αξίας της  ιδιοκτησίας στο μέλλον, αλλά είναι εξαιρετικά δαπανηρές για την επισκευή. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε εκατοντάδες, ακόμη και χιλιάδες ευρώ ετησίως ανιχνεύοντας διάφορα προβλήματα προτού δημιουργήσουν μεγαλύτερο κίνδυνο για την ιδιοκτησία σας.

 

ΜΙΑ ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ:

 • Διαρροές υδραυλικών εγκαταστάσεων
 • Απουσία οποιασδήποτε μόνωσης στην οροφή ή στους τοίχους
 • Απώλεια θερμότητας και διείσδυση αέρα σε τοίχους, οροφές, δάπεδα, παράθυρα και πόρτες
 • Τερμιτες και άλλες παρασιτώσεις
 • Ελαττωματική ηλεκτρική καλωδίωση
 • Υγρά δάπεδα και τοίχοι κ.α

Κόστος Θερμογραφίας: Το κόστος συνήθως εξαρτάται από το μέγεθος του ακινήτου. Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση είναι 60 και 120 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος του ακινήτου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Έλεγχοι με θερμογραφία, έλεγχοι με υπέρηχους (αερόφερτους και δομής), έλεγχοι με ανάλυση κραδασμών (vibration analysis), Condition Based Monitoring (CBM) η/μ εξοπλισμού, Predictive Maintenance (PdM) η/μ εξοπλισμού, έλεγχοι ηλεκτρολογικών & μηχανολογικών εγκαταστάσεων (με θερμογραφία & υπέρηχους), εντοπισμός σημείων διαρροής αέρα, αερίων και κενού, εντοπισμός διαρροής ή και φραγής σωληνώσεων, εντοπισμός υγρασίας, θερμογέφυρων – προβλημάτων σε μονώσεις. Αυτές οι συσκευές μπορούν να εντοπίσουν με ακρίβεια, να εντοπίσουν και να επιβεβαιώσουν την παρουσία μιας ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων, χωρίς να πρέπει να διεισδύσουν σε τοίχους, δάπεδα ή οροφές.

 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;
Ασφαλίστε την επένδυσή σας

 

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις επιθεωρήσεις κατοικιών

Ποτέ δεν γνωρίζετε ποια θέματα μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια μιας συναλλαγής αγοράς / πώλησης. Εάν ενδιαφέρεστε να επενδύσετε σε μια νέα κατοικία ή εμπορική ιδιοκτησία, μια ανεξάρτητη επιθεώρηση πριν από την αγορά θα πρέπει να αποτελεί προϋπόθεση για την πώληση. Όχι μόνο σας επιτρέπει να μάθετε για τους πιθανούς κινδύνους για το ακίνητο, αλλά και εάν πρόκειται για μια απόφαση επενδύσεων.

 

Οι αναφορές μας θα περιλαμβάνουν:

 • Κατάσταση ιδιοκτησίας
 • Οποιαδήποτε ζητήματα ή ανησυχίες σχετικά με τη δομή
 • Οποιαδήποτε σημάδια προσβολής από επιβλαβείς οργανισμούς

 

Η εγγύησή μας:

 • Είμαστε πλήρως εξουσιοδοτημένοι και ασφαλισμένοι κτιριακοί επιθεωρητές
 • Παρέχουμε αξιόπιστες και αξιόπιστες πληροφορίες ώστε να είστε καλύτερα ενημερωμένοι
 • Έχετε τη δύναμη να διαπραγματευτείτε
 • Έχετε την εξουσία να απομακρύνετε την πώληση από την παραλαβή μιας μη ικανοποιητικής έκθεσης κτιρίου
 • Λάβετε επαγγελματικές συμβουλές
 • Αποκτήστε τηλεφωνική υποστήριξη μετά την επιθεώρηση

Βεβαιωθείτε ότι το ακίνητο που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε δεν θα σας προκαλέσει ένα βουνό ζητημάτων σε δαπανηρές επισκευές στο μέλλον. Συνδυάστε την επιθεώρηση πριν από την αγορά με οπτικό έλεγχο παρασίτων και τερμιτών, ώστε να μπορείτε να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με την εν λόγω ιδιοκτησία.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια από ειδικευμένους επιθεωρητές για επιθεωρήσεις κτιρίων στην περιοχή σας , καθώς και επιθεωρήσεις επιβλαβών οργανισμών, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μιλήσετε με έναν πιστοποιημένο επιθεωρητή και για να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.