Επιθεωρήσεις Παρασίτων
Επιθεωρήσεις Παρασίτων

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΛΑΒΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ
THERMAL IMAGE PEST CONTROL INSPECTIONS

” Η εύρεση κρυφών εστιών  και η αφανής  δραστηριότητα των παρασίτων  μπορεί να είναι δύσκολη. Αλλά επιθεωρώντας  τους χώρους με τη θερμική κάμερα είναι εύκολο πλέον να εντοπίσουμε αυτές τις εστίες και να χρησιμοποιήσουμε το αποτελεσματικότερο πρόγραμμα εξάλειψής τους και να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις αμέσως” 

 

Στον έλεγχο παρασίτων, η λέξη-κλειδί είναι η ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Εάν ένας επαγγελματίας διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών δεν μπορεί να εντοπίσει τα παράσιτα και την έκταση κάποιου συγκεκριμένου προβλήματος των παρασίτων, δεν μπορεί ποτέ να υπερέχει σε εργασίες ελέγχου παρασίτων.  Η Exterminators χρησιμοποιεί μια ανώτερη προσέγγιση και τις τελευταίες τεχνολογίες, για την αποτελεσματική ανίχνευση κρυφών ενεργών επιβλαβών οργανισμών, πίσω από τοίχους και άλλες επιφάνειες που διαφορετικά παρέμεναν αόρατες, την έντονη δραστηριότητά τους, πιθανά σημεία εισόδου τους αλλά και πηγές υγρασίας, διαρροής αέρα και άλλων προβλημάτων που μπορεί να προσελκύσουν ανεπιθύμητα έντομα και τρωκτικά στην ιδιοκτησία σας. Μια διεξοδική επιθεώρηση με αυτήν την κάμερα θα καθορίσει επίσης πόσο καλά μονωμένο είναι  το σπίτι σας και θα εντοπίσει τις περιοχές προβλημάτων που θα χρειαστούν περαιτέρω προσοχή.

 Η τελευταία προσθήκη μας στις υπηρεσίες ελέγχου επιβλαβών οργανισμών είναι η χρήση τεχνολογίας υπέρυθρης θερμικής επεξεργασίας. Η εύρεση κρυφών εστιών  και η αφανής  δραστηριότητα των παρασίτων  μπορεί να είναι δύσκολη. Αλλά επιθεωρώντας  τους χώρους με τη θερμική κάμερα είναι εύκολο πλέον να εντοπίσουμε αυτές τις εστίες και να χρησιμοποιήσουμε το αποτελεσματικότερο πρόγραμμα εξάλειψής τους. και να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις αμέσως… Αυτή η τεχνολογία δίνει στους ιδιοκτήτες ορατή απόδειξη της παρουσίας των παρασίτων και των τρωκτικών και παρέχει πληροφορίες για την έκταση και την ένταση της προσβολής. Στόχος μας είναι να διατηρούμε το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας ασφαλές.

 

 

 

 

 

ΕΡΕΥΝΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ EXTERMINATORS

Οι έρευνες της θερμικής απεικόνισης της Exterminators χρησιμοποιούν υπέρυθρη τεχνολογία για την ανίχνευση και τον εντοπισμό κρυφών προβλημάτων επιβλαβών οργανισμών, επιτρέποντας ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αναγνώριση των παρασιτικών προσβολών, οι οποίες δεν θα μπορούσαν να γίνουν ορατές με γυμνό μάτι.

Η χρήση των ερευνών θερμικής απεικόνισης επιτρέπει στους τεχνικούς της Exterminators να στοχεύουν θεραπείες σε συγκεκριμένες περιοχές των χώρων σας, με αποτέλεσμα την ταχύτερη εξάλειψη των παρασίτων και τη μείωση της συνολικής χρήσης των εντομοκτόνων.

 

Η θερμική απεικόνιση είναι κατάλληλη για μια σειρά εφαρμογών που περιλαμβάνουν:

 • Ταχεία ανίχνευση παρασίτων που αγκυροβολεί σε τοίχους κοιλοτήτων και άλλα δυσπρόσιτα κενά.
 • Ταχεία ανίχνευση μολύνσεων από επιβλαβείς οργανισμούς όπως φωλιές εντόμων κρυμμένες σε κοιλότητες τοίχων, ολόκληρες αποικίες τερμιτών πίσω από τοίχους ή δάπεδα, αποικίες τρωκτικών, παρασιτώσεις από έντομα κ.α
 • Γρήγορη ανίχνευση για σημεία εισόδων παρασίτων και πηγές υγρασίας που μπορεί να τα προσελκύσουν.
 • Διακριτικές νυχτερινές επιθεωρήσεις εκτός ωραρίων λειτουργίας των επιχειρήσεων.
 • Γεωργικές έρευνες, επιθεωρήσεις σε αρουραίους και κουνέλια στις καλλιέργειες.
 • Ανάπτυξη παρασίτων σε προϊόντα και  εμπορεύματα.

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

FINDING NESTS WITH THERMAL IMAGE

 • Η θερμική απεικόνιση ανιχνεύει τις εκπομπές  θερμότητας από τα παράσιτα  σε κρυμμένες τοποθεσίες, όπως κοιλότητες τοίχων, κενά οροφής και αποθηκευμένα προϊόντα.
 • Οι κάμερες που χρησιμοποιούν τεχνολογία υπέρυθρης ακτινοβολίας σαρώνουν τις εγκαταστάσεις και τους χώρους και οι περιοχές που είναι θερμότερες από το περιβάλλον, αναγνωρίζονται από το διαφορετικό  χρώμα στην οθόνη.
 • Η θερμική ή η υπέρυθρη ενέργεια είναι το φως που δεν είναι ορατό λόγω του διαφορετικού  μήκους κύματος. Σε αντίθεση με το ορατό φως, στον υπέρυθρο κόσμο, τα πάντα με θερμοκρασία πάνω από το απόλυτο μηδέν εκπέμπουν θερμότητα
 • Αυτές οι περιοχές στη συνέχεια διερευνώνται από πολύ καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς, καθώς διαφορετικές αποτυπώσεις της θερμότητας υποδηλώνουν πιθανά προβλήματα παρασίτων.

 

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Η θερμική ή υπέρυθρη ακτινοβολία  είναι το φως που δεν είναι ορατό από το ανθρώπινο μάτι!

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις θερμική απεικόνιση ανίχνευσης τερμιτών

Η ανοιχτόχρωμη περιοχή της εικόνας υποδεικνύει τη θερμότητα που παράγεται από ένα ποντίκι στην κοιλότητα του τοιχώματος.

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις θερμική απεικόνιση

Το έντονο κίτρινο εμφανίζει παρασιτώσεις από έντομα (αποθηκευμένη υγρασία που παράγει το προϊόν από την παραγωγή βακτηριδίων)

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις θερμική απεικόνιση

Πολλές φορές οι σφήκες, φωλιάζουν στους τοίχους. Το υπέρυθρο μας αποκάλυψε την ακριβή θέση των κυψελών και των φωλιών.

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις θερμική απεικόνιση

Μια θερμική εικόνα που εμφανίζει σημάδια δραστηριότητας τρωκτικών

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις θερμική απεικόνιση

Σφήκες σε μια κοιλότητα τοίχου που βρέθηκαν με ένα θερμικό σύστημα απεικόνισης

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις θερμική απεικόνιση

Μια θερμική εικόνα που εμφανίζει σημάδια δραστηριότητας μυρμηγκιών σε οροφή σπιτιού.Το φωτεινό κόκκινο χρώμα δείχνει την φωλιά τους.

 

 

Η ανοιχτόχρωμη περιοχή της εικόνας υποδεικνύει τη θερμότητα που παράγεται από μια φωλιά από ποντίκια που βρέθηκαν κάτω από ξύλινο πάτωμα που δεν θα μπορούσαν να γίνουν ορατές με γυμνό μάτι.

 

Οι τεχνικοί της Exterminators στη συνέχεια συμβουλεύουν σχετικά με ένα στοχευμένο πρόγραμμα θεραπείας που περιορίζεται στις συγκεκριμένες τοποθεσίες μόλυνσης.

 

 

DETECTING PESTS WITH THERMAL IMAGING | FLIR SYSTEMS

 ” Η θερμική απεικόνιση χρησιμοποιείται για όλες τις επιθεωρήσεις μας, εντοπίζοντας κρυφές εστίες επιβλαβών οργανισμών”

 

THE WORLD’S SIXTH SENSE

FLIR – Ο παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και την κατασκευή καμερών θερμικής απεικόνισης

 

Η θερμική απεικόνιση είναι η πιο προηγμένη συσκευή ανίχνευσης  στον κόσμο και το απόλυτο εργαλείο για επιθεωρήσεις μιας ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων, ενώ χρησιμοποιείται παγκοσμίως και σε μεγάλη κλίμακα από εξειδικευμένες επιχειρήσεις σε τέτοιες εφαρμογές. Είναι η πρώτη και παραμένει η μόνη μοναδική συσκευή στον κόσμο που μπορεί να ανιχνεύσει, να εντοπίσει και να επιβεβαιώσει την παρουσία παρασίτων και άλλων σημαντικών προβλημάτων χωρίς να χρειάζεται φυσική διείσδυση στους τοίχους, τα δάπεδα ή τις οροφές. Αυτό όχι μόνο μείωσε δραματικά την ανάγκη για επισκευές μετά την επιθεώρηση και ταλαιπωρία, αλλά έχει επίσης συρρικνώσει το χρόνο που απαιτείται για την εξάλειψη των «εισβολέων».

Κάμερες θερμικής απεικόνισης που χρησιμοποιούμε σε όλες τις επιθεωρήσεις μας για την ανίχνευση παρασίτων (DETECTING PESTS) Μάθετε περισσότερα >>

Κάμερες θερμικής απεικόνισης που τις χρησιμοποιούν κορυφαίες εταιρίες σε όλο τον κόσμο σε τέτοιες εφαρμογές Μάθετε περισσότερα>>

 

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

 • Ταχεία και αποτελεσματική σάρωση για την ανίχνευση κρυφών εστιών επιβλαβών οργανισμών
 • Μη επεμβατική και μη παρεμβατική
 • Ελέγχει όλους τους χώρους, τα δάπεδα στους τοίχους, τις οροφές και τους εξωτερικούς χώρους
 • Δεν χρησιμοποιούνται ακτινοβολίες ή χημικά
 • Δεν υπάρχει ζημιά στην κατασκευή
 • Γρήγορες και άμεσες πληροφορίες σχετικά με την προσβολή από επιβλαβείς οργανισμούς
 • Η θερμογραφία μπορεί να παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκταση της μόλυνσης ,για ασφαλέστερη και στοχευμένη εφαρμογή
 • Βρίσκει με ακρίβεια την ακριβή θέση εφαρμογής των εντομοκτόνων για καλύτερο αποτέλεσμα
 • Παρέχει εικόνες που πιστοποιούν  την προσβολή

 

Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η EXTERMINATORS EINΑΙ:

 • Επιθεωρούμε οπτικά το εσωτερικό και το εξωτερικό της ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων και των προσβάσιμων σημείων στις  στέγες  και στους υπόγειους  χώρους  για την παρουσία ενεργών παρασίτων και ζημιών . Στη συνέχεια με θερμική απεικόνιση γίνεται έλεγος στις ύποπτες περιοχές και εφόσον αποδειχτεί το πρόβλημα σας προτείνουμε τον τρόπο και τη θεραπέια για άμεσα αποτελέσματα.
 • Με τη σύμφωνη γνώμη σας εφαρμόζεται η μέθοδος καταπολέμησης  στις επικίνδυνες περιοχές και σημεία, περιμετρικά και στο εσωτερικό των κτηριακών εγκαταστάσεων
 • Επιπλέον, ο τεχνικός της Exterminators θα πιστοποιήσει γραπτώς όλες τις παρεμβάσεις και θα σας  συστήσει τα επόμενα βήματα για να εξασφαλίσουμε  την καλύτερη δυνατή συντήρηση για τον χώρο σας.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ EXTERMINATORS

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Με τη χρήση της θερμικής απεικόνισης η Exterminators προσφέρει μια ολοκληρωμένη  επιθεώρηση στους χώρους σας. Δεν σπαταλάμε το χρόνο σας με συγκεχυμένα αποτελέσματα. Αντ ‘αυτού, θα κάνουμε την διαδικασία πιο γρήγορη, αλλά ακόμα πιο ακριβή και θα εργαστούμε για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε.

Εστιάζουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας. Στην Exterminators oι έλεγχοι παρασίτων διασφαλίζουν κορυφαίους πιστοποιημένους εμπειρογνώμονες  στις επιθεωρήσεις επιβλαβών οργανισμών με την χρήση θερμικής απεικόνισης. Γνωρίζουμε ότι η χρήση των σωστών και των πιο πρόσφατων εργαλείων και τεχνικών μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε παράσιτα και υγρασία προτού να είναι πολύ αργά.

 • Κορυφαία τεχνολογία
 • Πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας ελέγχου επιβλαβών οργανισμών
 • Ειδικοί και πιστοποιημένοι επιθεωρητές θερμικής απεικόνισης
 • Εγγύηση καταπολέμησης 100%
 • Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

Εάν χρειάζεστε βοήθεια από ειδικευμένους επιθεωρητές για επιθεωρήσεις επιβλαβών οργανισμών, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μιλήσετε με έναν πιστοποιημένο επιθεωρητή θερμικής αποικόνισης και για να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.