Επιθεωρήσεις Οικοδομικές

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ
BUILDING INSPECTIONS

‘’Είναι σημαντικό να καταλάβετε τι είναι λάθος και εάν υπάρχουν διαρθρωτικά προβλήματα πριν συμφωνήσετε για μια αγορά!’’

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις επιθεωρήσεις κτιρίων

 

Οι σωστές επιθεωρήσεις κτιρίων είναι απαραίτητες για την αγορά ακινήτου. Όχι μόνο διεξάγουμε εμπεριστατωμένες οπτικές επιθεωρήσεις, χρησιμοποιούμε επίσης τεχνολογία θερμικής απεικόνισης για να δούμε σε βάθος τι συμβαίνει πίσω από τους τοίχους. Η ομάδα της Exterminators προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες εμπειρογνωμόνων για την κατασκευή κτιρίων. Οι αναφορές που παρέχουμε είναι ολοκληρωμένες, αναλύουν πάντα το θέμα της ιδιοκτησίας, είναι εξίσου λεπτομερείς και εύκολο να ακολουθήσουν, ώστε να κατανοήσετε ποιες υπηρεσίες και επισκευές μπορεί να απαιτούνται.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ;

Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων αγοράζουν ακίνητα χωρίς επιθεώρηση και έλαβαν γνώση πιθανών ελαττωμάτων μετά την πραγματοποίηση της επένδυσης. Εάν αγοράζετε ένα αυτοκίνητο, αγοράζετε χωρίς να μάθετε αν είχε κάποια μηχανικά προβλήματα; Ελπίζουμε πως όχι. Το ίδιο συμβαίνει και με ένα νέο κτίριο ή σπίτι. Είναι σημαντικό να καταλάβετε τι είναι λάθος και εάν υπάρχουν διαρθρωτικά προβλήματα ή προβλήματα παρασίτων πριν συμφωνήσετε για μια αγορά.

Όταν ένας οικοδομικός έλεγχος πραγματοποιείται πριν από την αγορά ενός ακινήτου, αυτό μπορεί να βοηθήσει τον αγοραστή να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση είτε το ακίνητο αξίζει την τιμή του. Επιπλέον, ο επιθεωρητής του κτιρίου σας μπορεί επίσης να παρέχει στον αγοραστή μια εκτίμηση του δυνητικού κόστους για τις απαιτούμενες επισκευές και συντήρηση.

Οι εκθέσεις ελέγχου κτιρίων μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να διαπραγματευτούν την τιμή με τον πωλητή ή να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με τα έξοδα επισκευής.

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις επιθεωρήσεις κτιρίων

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ

 Ο οικοδομικός έλεγχος που θα εκτελέσουμε θα είναι μια διεξοδική και λεπτομερής επιθεώρηση και θα διασφαλίσουμε ότι η ιδιοκτησία ελέγχεται από πάνω προς τα κάτω. Η έκθεση θα σχολιάσει τυχόν διαρθρωτικές ζημίες που διαπιστώνονται από τους εξουσιοδοτημένους επιθεωρητές μας, καθώς και ελαττώματα στα δευτερεύοντα στοιχεία του ακινήτου. Όχι μόνο η έκθεση αναφέρει λεπτομερώς το ακίνητο που επιθεωρούμε, αλλά και όλα τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή. Θα συμπεριλάβουμε επίσης τομείς που πιστεύουμε ότι θα χρειαστούν περαιτέρω ανάλυση.

Η υπέρυθρη θερμογραφία είναι στην ουσία μια απεικόνιση ή βίντεο ενός αντικειμένου όπου σε κάθε pixel αντιστοιχεί και μια θερμοκρασία.

Με αυτον τον τρόπο καταλήγουμε σε ποσοτικά αλλά και ποιοτικά συμπεράσματα, εφόσον έχουμε την κατάλληλη εμπειρία ώστε να αξιολογήσουμε αυτό που βλέπουμε αλλά και να το μετρήσουμε σωστά. Ποσοτικό συμπέρασμα είναι πχ να δουμε μια εικόνα ενός εσωτερικού τοιχου και να κρίνουμε απο τη θερμοκρασία του (και τη σχετικη υγρασια του χωρου), αν προκειται για σημείο όπου πιθανά θα έχουμε τοπική συμπύκνωση της υγρασίας του αέρα.

Ποιοτικό αντιστοίχα θα χαρακτηριστεί οχι πια το σημείο αλλά η συνολική έκταση του προβλήματος, θα βρουμε δηλαδη σε ποιό σημείο έχουμε πρόβλημα και μέχρι πού εκτείνεται. Σε αυτό το επίπεδο δε μας ενδιαφέρει να μετρησουμε θερμοκρασία (ποσοτικοποίηση), αλλα να εκτιμησουμε την εικονα στο σύνολό της.  Υπέρυθρη ακτινοβολία εκπέμπουν όλα τα σώματα (με την ευρεία έννοια του όρου) τα οποία έχουν θερμοκρασία ανώτερη απο το απόλυτο μηδεν (-273 βαθμούς Κελσίου).

Η θερμοκάμερα δεν εκπέμπει καμμία ακτινοβολία, μόνο δέχεται και στην ουσία βλέπει μόνο θερμοκρασία επιφανείας. Επειδή η μέθοδος χρησιμοποιείται όσο τα αντικείμενα προς εξέταση είναι σε λειτουργία, κατατάσσεται στις μή καταστροφικές μεθόδους ελέγχου (Νon Destructive Testing)

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις επιθεωρήσεις κτιρίων

ΓΕΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Η οικοδομική μας επιθεώρηση θα περιλαμβάνει τα εξής:

  • Φωτογραφίες προβληματικών περιοχών, λεπτομερή θέματα ή τομείς προβληματισμού στους οποίους πρέπει να εργαστούμε.
  • Εσωτερικό και εξωτερικό του κτιρίου.
  • Χώρος στέγης, υπόστρωμα και εξωτερική οροφή.
  • Γκαράζ και υπόστεγο κήπου.
  • Χώρος τουαλέτας.
  • Άλλες δομές εντός των ορίων του χώρου

Αυτά και οποιεσδήποτε άλλες επιμέρους περιοχές που πρέπει να επιθεωρούνται, θα περιληφθούν λεπτομερώς στην έκθεσή μας, μαζί με φωτογραφίες των περιοχών που απαιτούν άμεση προσοχή. Οι αναφορές τυπικά τυπώνονται και παραδίδονται σε εσάς.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια από ειδικευμένους επιθεωρητές για επιθεωρήσεις κτιρίων στην περιοχή σας , καθώς και επιθεωρήσεις επιβλαβών οργανισμών, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μιλήσετε με έναν πιστοποιημένο επιθεωρητή και για να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.