Τελευταία Τεχνολογία Ανίχνευσης Παρασίτων Με Θερµική Κάμερα

Τελευταία Τεχνολογία Ανίχνευσης Παρασίτων Με Θερµική Κάμερα

  ”Ανακαλύψτε τι κρύβεται πίσω από τους τοίχους σας και άλλες επιφάνειες οι οποίες δεν θα μπορούσαν να γίνουν ορατές με γυμνό μάτι”.

Η EXTERMINATORS είναι από τις  πρώτες εταιρίες σε Ελλάδα και Κύπρο που εφαρμόζει υπηρεσίες επιθεώρησης χρησιμοποιώντας την τεχνολογία θερμικής απεικόνισης!

Η εύρεση κρυφών εστιών  και η αφανής  δραστηριότητα των παρασίτων  μπορεί να είναι δύσκολη. Αλλά επιθεωρώντας  τους χώρους με τη θερμική κάμερα είναι εύκολο πλέον να εντοπίσουμε αυτές τις εστίες και να χρησιμοποιήσουμε το αποτελεσματικότερο πρόγραμμα εξάλειψής τους και να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις αμέσως, φτάνοντας στην ίδια τη ρίζα του προβλήματος! 

Στον έλεγχο παρασίτων, η λέξη-κλειδί είναι η ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ. Εάν ένας επαγγελµατίας διαχείρισης επιβλαβών οργανισµών δεν µπορεί να εντοπίσει τα παράσιτα και την έκταση κάποιου συγκεκριµένου προβλήµατος των παρασίτων, δεν µπορεί ποτέ να υπερέχει σε εργασίες ελέγχου παρασίτων.

Η Exterminators χρησιµοποιεί µια ανώτερη προσέγγιση και τις τελευταίες τεχνολογίες, για την αποτελεσµατική ανίχνευση κρυφών ενεργών επιβλαβών οργανισµών, την έντονη δραστηριότητά τους, πιθανά σηµεία εισόδου τους αλλά και πηγές υγρασίας που µπορεί να τα προσελκύσουν στην ιδιοκτησία σας. Η θερµική απεικόνιση προσφέρει ένα νέο σύστηµα ανίχνευσης που είναι γρήγορο, αποτελεσµατικό και δεν προκαλεί βλάβες στους χώρους.

Αυτή η τεχνολογία δίνει στους ιδιοκτήτες των χώρων µια ορατή απόδειξη της προσβολής από εmβλαβείς οργανισµούς και ένα αρχείο της τοποθεσίας που αποδεικνύει πόσο εκτεταµένη είναι η µόλυνση. Η εύρεση κρυφών εστιών και η αφανή δραστηριότητα των παρασίτων µπορεί να είναι δύσκολη. Αλλά επιθεωρώντας τους χώρους µε τη θερµική κάµερα είναι εύκολο πλέον να εντοπίσουµε αυτές τις εστίες και να χρησιµοποιήσουµε το αποτελεσµατικότερο πρόγραµµα εξάλειψής τους.

Η θερμική απεικόνιση προσφέρει ένα αποτελεσματικό, βολικό και ακριβές μέσο ανίχνευσης!Χρησιµοποιώντας τις κάµερες θερµικής απεικόνισης, είµαστε σε θέση να δούµε τι συµβαίνει σε κοιλότητες.πίσω από τους τοίχους, τα δάπεδα και τις οροφές και να σας προσφέρουµε ολοκληρωµένε; λύσει; αµέσως. Στόχος µας είναι να διατηρούµε το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας προστατευµένο από κάθε είδους παράσιτα, αποτρέποντας έτσι τυχόν µελλοντικές ζηµιές στην ιδιοκτησία σας.

ΕΡΕΥΝΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Η τελευταία προσθήκη μας στις υπηρεσίες ελέγχου επιβλαβών οργανισμών είναι η χρήση
τεχνολογίας υπέρυθρης θερμικής επεξεργασίας. Αυτή η τεχνολογία όχι μόνο μας επιτρέπει να εντοπίσουμε εάν υπάρχουν ενδείξεις προσβολής από παράσιτα μέσα στους τοίχους και τις οροφές, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό των σημείων εισόδου τους, καθώς και για την ανίχνευση υγρασίας, διαρροής αέρα και άλλων προβλημάτων που μπορεί να προσελκύσουν ανεπιθύμητα έντομα και τρωκτικά.

Οι έρευνες της θερμικής απεικόνισης της Exterminators χρησιμοποιούν υπέρυθρη τεχνολογία για την ανίχνευση και τον εντοπισμό κρυφών προβλημάτων επιβλαβών οργανισμών, επιτρέποντας ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αναγνώριση των παρασιτικών προσβολών, οι οποίες δεν θα μπορούσαν να γίνουν ορατές με γυμνό μάτι.

Η χρήση των ερευνών θερμικής απεικόνισης επιτρέπει στους τεχνικούς της Exterminators να στοχεύουν θεραπείες σε συγκεκριμένες περιοχές των χώρων σας, με αποτέλεσμα την ταχύτερη εξάλειψη των παρασίτων και τη μείωση της συνολικής χρήσης των εντομοκτόνων.

Η θερμική απεικόνιση είναι κατάλληλη για μια σειρά εφαρμογών που περιλαμβάνουν:

  • Ταχεία ανίχνευση παρασίτων που αγκυροβολεί σε τοίχους κοιλοτήτων και άλλα δυσπρόσιτα κενά.
  • Ταχεία ανίχνευση μολύνσεων από επιβλαβείς οργανισμούς όπως φωλιές εντόμων κρυμμένες σε κοιλότητες τοίχων, ολόκληρες αποικίες τερμιτών πίσω από τοίχους ή δάπεδα, αποικίες τρωκτικών, παρασιτώσεις από έντομα κ.α
  • Γρήγορη ανίχνευση για σημεία εισόδων παρασίτων και πηγές υγρασίας που μπορεί να τα προσελκύσουν.
  • Διακριτικές νυχτερινές επιθεωρήσεις εκτός ωραρίων λειτουργίας των επιχειρήσεων.
  • Γεωργικές έρευνες, επιθεωρήσεις σε αρουραίους και κουνέλια στις καλλιέργειες.
  • Ανάπτυξη παρασίτων σε προϊόντα και εμπορεύματα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

  • Η θερμική απεικόνιση ανιχνεύει τις εκπομπές θερμότητας από τα παράσιτα σε κρυμμένες τοποθεσίες, όπως κοιλότητες τοίχων, κενά οροφής και αποθηκευμένα προϊόντα.
  • Οι κάμερες που χρησιμοποιούν τεχνολογία υπέρυθρης ακτινοβολίας σαρώνουν τις εγκαταστάσεις και τους χώρους και οι περιοχές που είναι θερμότερες από το περιβάλλον, αναγνωρίζονται από το διαφορετικό χρώμα στην οθόνη.
  • Η θερμική ή η υπέρυθρη ενέργεια είναι το φως που δεν είναι ορατό λόγω του διαφορετικού μήκους κύματος. Σε αντίθεση με το ορατό φως, στον υπέρυθρο κόσμο, τα πάντα με θερμοκρασία πάνω από το απόλυτο μηδέν εκπέμπουν θερμότητα
  • Αυτές οι περιοχές στη συνέχεια διερευνώνται από πολύ καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς, καθώς διαφορετικές αποτυπώσεις της θερμότητας υποδηλώνουν πιθανά προβλήματα παρασίτων.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ;

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Με τη χρήση της θερμικής απεικόνισης η Exterminators προσφέρει μια ολοκληρωμένη  επιθεώρηση στους χώρους σας. Δεν σπαταλάμε το χρόνο σας με συγκεχυμένα αποτελέσματα. Αντ ‘αυτού, θα κάνουμε την διαδικασία πιο γρήγορη, αλλά ακόμα πιο ακριβή και θα εργαστούμε για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε.

Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή της υψηλότερης ποιότητας επαγγελματισμού και ευγένειας κατά την εκτέλεση όλων των επιθεωρήσεων μας.  Εστιάζουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας.

Στην Exterminators oι έλεγχοι παρασίτων διασφαλίζουν κορυφαίους πιστοποιημένους εμπειρογνώμονες  στις επιθεωρήσεις των επιβλαβών οργανισμώνκαι οι οποίοι είναι άρτια εκπαιδευμένοι στη διενέργεια οπτικών επιθεωρήσεων, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO. σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Είτε χρειάζεστε μια επιθεώρηση κτιρίου,  οικίας , είτε επιχείρησης και πρέπει να ελέγξετε για προσβολή από τα παράσιτα, καθώς και για τις ακριβείς τοποθεσίες μιας ποικιλίας σημαντικών προβλημάτων, είμαστε οι κατάλληλοι για εσάς. Οι εκθέσεις ελέγχου είναι συνοπτικές και εύκολο να ακολουθηθούν με φωτογραφικές αποδείξεις και χρήσιμες συμβουλές.

  • Κορυφαία τεχνολογία
  • Πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας ελέγχου επιβλαβών οργανισμών
  • Ειδικοί και πιστοποιημένοι επιθεωρητές θερμικής απεικόνισης
  • Εγγύηση καταπολέμησης 100%
  • Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

Εάν χρειάζεστε βοήθεια από ειδικευμένους επιθεωρητές για επιθεωρήσεις επιβλαβών οργανισμών, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μιλήσετε με έναν πιστοποιημένο επιθεωρητή θερμικής αποικόνισης και για να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.