Προφίλ Εταιρεία Απολύμανσης exterminators.gr

Απεντόμωση – Απολύμανση – Μυοκτονία

Εταιρεία Απολύμανσης

Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!

Μετά από περισσότερα από 70 χρόνια στο χώρο της απεντόμωσης – απολύμανσης – μυοκτονίας, κανείς δεν ξέρει τις υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου όπως εμείς. Δεν είναι τυχαίο ότι χιλιάδες πελάτες μας εμπιστεύονται να προστατεύσουμε τα σπίτια, τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις τους από το χάος που μπορούν να δημιουργήσουν οι ανεπιθύμητοι “εισβολείς”.

Η καταπολέμηση των παράσιτων δεν απαιτεί μόνο αποφασιστικότητα. Χρειάζεται εμπειρία. Και η εταιρία μας έχει μερικούς από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα της εντομοκτονίας και των απολυμάνσεων με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας καθώς και το μηχανογραφημένο σύστημα παρακολούθησης και στατιστικής ανάλυσης ευρημάτων. Οι εν λόγω παράμετροι εξασφαλίζουν μέγιστη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση δισεπίλυτων προβλημάτων με παράσιτα και τρωκτικά.

Πιστοποιήσεις ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων

Η εταιρεία μας είναι μέλος του Βρετανικού Συνδέσμου Εταιριών Απεντόμωσης και Μυοκτονίας B.P.C.A. Θεωρώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών βασικό εργαλείο ανταγωνισμού και επιθυμώντας να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας και πιστότητας υπηρεσίες, έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/HACCP ενώ ταυτόχρονα, αποτελεί εγγύηση για την παροχή ασφαλών λύσεων με την εφαρμογή της ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων (IPM integrated Pest Management) η οποία διαφέρει από τις συμβατικές μεθόδους καταπολέμησης όπου γίνεται αλόγιστη χρήση χημικών σκευασμάτων.

Νόμιμη άδεια από το υπ. αγροτικής ανάπτυξης

Σύμφωνα με το Νόμο 3919/2011 η εταιρεία μας διαθέτει νόμιμη άδεια για την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους και είναι πλήρως πιστοποιημένη και αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αριθμό αδείας 3617.

Σε κάθε εφαρμογή παραδίδεται πιστοποιητικό απολύμανσης

Με την ολοκλήρωση κάθε εφαρμογής παραδίδεται πιστοποιητικό βάσει της υπ’ αριθμόν 15247.3807.11/05/81 απόφασης του Υπουργείου Γεωργίας. Στο πιστοποιητικό αναγράφονται οι εμπορικές ονομασίες και οι δραστικές ουσίες των σκευασμάτων, που χρησιμοποιήθηκαν για την απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία όπως και τα αντίστοιχα αντίδοτα τους και πρέπει πάντα να διατηρείται καθαρό σε περίπτωση υγειονομικού και αστυνομικού έλεγχου.

Εξειδικευμένοι επιστήμονες υπηρεσιών απολύμανσης

Όλες οι εφαρμογές πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους επιστήμονες και συνοδεύονται από τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά.

Τεχνολογία Απολυμάνσεων

Η χρήση ειδικού εξοπλισμού ανίχνευσης παρασίτων, μας βοηθά στην άμεση λήψη μέτρων.
Διαθέτουμε τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό, όπως μετρητές υγρασίας, τηλεσκοπικές κάμερες, ανιχνευτές κίνησης, φακούς υπεριωδών ακτίνων, κάμερες θερμικής απεικόνισης και άλλα συστήματα ανίχνευσης παρασίτων. Αυτά τα εργαλεία μας δίνουν ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων εταιρειών παρασιτολογικού ελέγχου.

Δωρεάν επιθεώρηση παρασιτικού ελέγχου

Δωρεάν εκτίμηση του υπεύθυνου επιστήμονα της εταιρείας μας στον χώρο σας ο οποίος θα κάνει εκτίμηση του προβλήματος, θα δώσει συμβουλές με στόχο την πρόληψη μελλοντικών προσβολών και θα προτείνει λύσεις αντιμετώπισης τηρώντας το πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων (I.P.M.) με όλες τις προδιαγραφές του HACCP.

Η exterminators, σας εγγυάται ό,τι:

Τα σκευάσματα που εφαρμόζει:
• Είναι οικολογικά, άοσμα, δεν αφήνουν λεκέδες, φιλικά προς το περιβάλλον και απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα
• Είναι εγκεκριμένα και έχουν άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ.
• Ο φάκελος υγειονομικού ελέγχου που χορηγούμε σας καλύπτει απέναντι στις ελεγκτικές αρχές.

Ποιότητα υπηρεσιών απολύμανσης:

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες χημικών παγκοσμίως (BAYER, BASF, SYNGENTA) όλα τα προιόντα τα οποία χρησιμοποιούμε σε κάθε είδους εφαρμογή, πληρούν τις πιό αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, είναι κορυφαία στο είδος τους και είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Γεωργίας πληρώντας όλες τις απαιτήσεις του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO/HACCP. Ανάλογα με το πρόβλημα το οποίο καλούμαστε κάθε φορά να αντιμετωπίσουμε, καθορίζεται πιο σκεύασμα ή συσκευή θα χρησιμοποιήσουμε. Έτσι έχουμε :

 • Τρωκτικοκτόνα σκευάσματα, οικολογικούς δολωματικούς σταθμούς και παγίδες σύλληψης και εξόντωσης τρωκτικών.
 • Βιοκτόνα υγειονομικής σημασίας για καταπολέμηση ιπτάμενων και έρποντων εντόμων.
 • Οικολογικές παγίδες σύλληψης έρποντων και ιπτάμενων εντόμων για κάθε είδους επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος.
 • Ηλεκτρικές παγίδες σύλληψης ιπτάμενων εντόμων.
 • Οικολογικά προϊόντα απολύμανσης, κατάλληλα για παιδικούς σταθμούς, ξενοδοχεία, σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα και άλλους χώρους μαζικής συνάθροισης αφού είναι τελείως ακίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία.
 • Απωθητικά σκευάσματα για περιστέρια, φίδια, σκύλους και γάτες από διάφορους χώρους στους οποίους η παρουσία τους κρίνεται ανεπιθύμητη.

Τιμές και κόστος απολύμανσης:

Aνταποκρίνονται απόλυτα στο είδος των παρεχόμενων υπηρεσιών και στα υλικά μέσα που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη του τελειότερου δυνατού αποτελέσματος. Προστατεύουμε χιλιάδες καταστήματα, εργοστάσια και κατοικίες, παρέχοντας πολύ υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές!

 

Αποτέλεσμα απολυμάνσεων και ελέγχου παρασίτων:

100% Εγγυημένος έλεγχος παρασίτων. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι μέχρι να είστε ικανοποιημένοι! Θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να βρούμε λύση στο πρόβλημα του χώρου σας. Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, θα συνεργαστούμε μαζί σας μέχρι να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας .

 

Τα πλεονεκτήματα της exterminators.gr εταιρίας απολυμάνσεων & παρασιτολογικού ελέγχου

 

 • Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ
  Η Exterminators κατέχει ηγετική θέση και παρέχει αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου σε Ελλάδα και Κύπρο.
 • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
  Μετά από περισσότερα από 70 χρόνια, κανείς δεν γνωρίζει της υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου όπως εμείς. Δεν είναι τυχαίο ότι   χιλιάδες πελάτες μας εμπιστεύονται να προστατεύσουμε τα σπίτια, τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις τους από το χάος που μπορούν να δημιουργήσουν οι ανεπιθύμητοι “εισβολείς”. 
 • ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ
  Όλες οι εφαρμογές πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους επιστήμονες και συνοδεύονται από τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά.
 • Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΕΡΜΙΤΩΝ
  Εγγυημένος έλεγχος τερμιτών με γραπτή εγγύηση οριστικής καταπολέμησης 100% επ΄ αορίστου χρόνου.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
  H Exterminators προσφέρει τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών σας.
 • 24 ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  Ολόκληρο το έτος, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την βδομάδα, είμαστε στον δρόμο για να σας εξυπηρετήσουμε.

Εταιρεία Απολύμανσης