Ιστορία | Εταιρεία απολυμάνσεων απεντομώσεων & μυοκτονιών exterminators.gr

Ιστορία | Eταιρεία απολυμάνσεων απεντομώσεων & μυοκτονιών exterminators.gr

Ιδρυτής Εταιρείας Κ. Νάκος Αναστασιάδης

Η Εxterminators ltd, εταιρεία απολυμάνσεων απεντομώσεων & μυοκτονιών exterminators.gr, ιδρύθηκε το 1948 από τον επόπτη δημόσιας υγείας, τον αείμνηστο κ. Νάκο Αναστασιάδη στην Κύπρο ο οποίος κατε’ιχε τίτλο σπουδών στην περιβαλλοντική και δημόσια υγεία (MSc in Environmental and Public Health Science) και ήταν και εγκεκριμένος σύμβουλος στο pest control από το Basis Prompt UK.

Εξελίχθηκε με βασική αρχή την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση της δημόσιας υγείας, κερδίζοντας τη φήμη της πιο αξιόπιστης εταιρείας καταπολέμησης παρασίτων της Κύπρου. Υπό την καθοδήγηση του ιδρυτή κ.Nάκου Αναστασιάδη, η εταιρεία εξακολούθησε να αναπτύσσεται και να διαφοροποιείται για τις επόμενες δεκαετίες και στην Ελλάδα για να γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ελέγχου παρασίτων και απολυμάνσεων, που ειδικεύεται στις βιομηχανικές, εμπορικές και οικιακές αγορές για απολυμάνσεις, μυοκτονίες και παρασιτικούς ελέγχους.

Σήμερα, τιμώντας τη μνήμη του ιδρυτή μας, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με τον επαγγελματισμό και τις αξίες που εκείνος εδραίωσε και ανέδειξε σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο, την EXTERMINATORS

Η Exterminators, εταιρεία απολυμάνσεων απεντομώσεων &  μυοκτονιών exterminators.gr είναι μία πλήρης και δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία απολυμάνσεων, με υπόβαθρο, πολυμελές τεχνικό προσωπικό, έτοιμη να παρουσιάσει και να εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας, καταπολέμησης, διατήρησης και αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων στο είδος της.

Μέσω της συνεχούς εξέλιξης των μεθόδων εργασίας μας, η Exterminators, εταιρεία απολυμάνσεων απεντομώσεων & μυοκτονιών exterminators.gr, συνεχίζει να διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη βιομηχανία ελέγχου επιβλαβών οργανισμών και απολυμάνσεων, με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων με πάθος για επιτυχια.

Η εταιρεία απολυμάνσεων απεντομώσεων & μυοκτονιών exterminators.gr, έχει αποκτήσει μια μοναδική θέση στον τομέα της απεντόμωσης – μυοκτονίας και πλέον είναι σε θέση να διατηρήσει τον ηγετικό ρόλο της και να συνεχίσει να παρέχει στους πελάτες της εξαιρετικές και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, απολυμάνσεων απεντομώσεων & μυοκτονιών.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσιες, απολυμάνσεων απεντομώσεων & μυοκτονιών.
Μέρος της επιτυχίας της εταιρείας μας οφείλεται στην ιδιαίτερη προσοχή που δίνουμε σε συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας για την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών, απολυμάνσεων απεντομώσεων & μυοκτονιών της exterminators.gr

exterminators.gr Αθήνα Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις

exterminators.gr Ποιοι είμαστε

H Exterminators εταιρεία απολυμάνσεων απεντομώσεων & μυοκτονιών exterminators.gr, είναι οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στην παροχή αποτελεσματικών  και  υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών  στη διαχείριση των επιβλαβών οργανισμών, απολυμάνσεων απεντομώσεων & μυοκτονιών.

Η Exterminators εταιρεία απολυμάνσεων απεντομώσεων & μυοκτονιών exterminators.gr με  σεβασμό  προς τους πελάτες της προσφέρει τις υπηρεσίες της για πάνω από 70 χρόνια .

Η αποστολή και η δέσμευσή μας

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών ελέγχου παρασίτων, απολυμάνσεων απεντομώσεων & μυοκτονιών exterminators.gr με οικονομικά αποδοτικό τρόπο και το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών στις υπηρεσίες, απολυμάνσεων απεντομώσεων & μυοκτονιών. Η επιτυχία μας είναι η επιτυχία σας.