Απολυμάνσεις exterminators.gr

Οι αξίες μας | Απολυμάνσεις απεντομώσεις & μυοκτονίες exterminators.gr

Οι βασικές αξίες της εταιρίας μας είναι η ειλικρίνεια, η επιχειρηματικότητα, η υπευθυνότητα και η ποιότητα, αξίες που στηρίζονται στη σωστή επιλογή και συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της.

 

Ειλικρίνεια:
Είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας της σχέσης μας με τους πελάτες και της μακρόχρονης συνεργασίας μας. Αποτελεί πάντα κεντρικό στόχο μας, αφού μέσα από αυτή προκύπτουν πάντα άριστες συνεργασίες.

 

Επιχειρηματικότητα:
Η εταιρία μας ταυτίζεται με τον πελάτη της, διότι με αυτό το τρόπο μπορεί να διερευνήσει τις πραγματικές του ανάγκες.

 

Υπευθυνότητα:
Η υπευθυνότητα αγγίζει όλα τα επίπεδα της συνεργασίας μας με τους πελάτες, τους υπαλλήλους μας, τους συνεργάτες μας, και κυρίως τη δουλειά μας. Οταν υποσχόμαστε, πράτουμε. Υποσχόμαστε μόνο όταν μπορούμε να πράξουμε.

 

Ποιότητα:
Η ποιότητα αποτελεί οποσδήποτε τον κυριότερό μας στόχο, αλλά πάντα σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες αξίες μας. Αν η εταιρία μας σήμερα προοδεύει το οφείλει στην ποιότητα των υπηρεσιών της, στους εξειδικευμένους ανθρώπους της και στην διαρκή μελέτη για καλύτερες, ποιο αποτελεσματικές, σύγχρονες και πιο αξιόπιστες λύσεις.

 

Καινοτομία και ανάπτυξη:

Η Exterminators είναι ένας κορυφαίος πάροχος πρωτοποριακών υπηρεσιών και τεχνικών καταπολέμησης παρασίτων, καθιστώντας την υπηρεσία μας πιο αποτελεσματική, ασφαλή και βολική. Το Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας που στελεχώνεται από επαγγελματίες εργάζεται σκληρά για να διερευνήσει και να αναπτύξει νέες διαδικασίες και μεθοδολογία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών σας και την παροχή αξίας. Το σχέδιό μας είναι να συνεχίσουμε να οικοδομούμε πάνω στο θεμέλιο μας για την εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών και την παροχή κορυφαίας ποιότητας γνώσεων και εφαρμογών.

 

Εξατομίκευση αναγκών 
Μεγάλο μέρος της επιτυχίας της εταιρείας μας αποδίδεται στην προσοχή που δίνουμε στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας σε συνδυασμό με τη θέση μας ως ηγέτιδας στον κλάδο μας.

 

Πολιτική ποιότητας
Η Exterminators δεσμεύεται να παρέχει τον υψηλότερο ποιοτικό έλεγχο για την εξολόθρευση των παρασίτων και άλλες συναφείς υπηρεσίες σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους και σε επιχειρήσεις. Όλες τις ώρες, το προσωπικό  μας αποδεικνύει ότι η εξυπηρέτηση των απαιτήσεων του πελάτη είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας.

Στην εταιρεία μας, η ποιοτική εξυπηρέτηση είναι η δουλειά του καθενός. Πρωταρχικός μας στόχος και απόλυτη επιθυμία είναι να ικανοποιήσουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε συνεχώς το επίπεδο των υπηρεσιών μας, προκειμένου να ανταποκριθούμε ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Ως ένδειξη της δέσμευσής μας για την άριστη ποιότητα, έχουμε θέσει υψηλά πρότυπα για την αξιολόγηση της δουλειάς μας, την ενίσχυση και την ανάπτυξη της γνώσης των εργαζομένων και την επαλήθευση του επιπέδου ικανοποίησης των πελατών μας.